Na meg a vizes csiszolásnak Az a kedvencem
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Hát igen, az alapozó is legalább egy ötös, a szóró nem tudom mennyi lehet, gondolom kellenek még segédanyagok, de pl. még kötés vagy száradásgyorsítót is használtak. Megmutogattak, elmeséltek sok mindent.
Megdolgoztak vele, azt nem vonom kétségbe.
De az a fő lényeg, hogy ez egy nagy lépés volt előre nekem. Még van egy-két dolog és kezdhetek szerelni.
Előszöris, várok még a száradással és viszem csíkozni. Anélkül nem ugyanúgy néz ki egy Pannónia.
- 2 likes
Komment
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA száradási időt gondosan tartsd be az én festőm egy hetet mondott,de biztos festékfüggő is
- 4 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó helyen van 20 fokban, az ágyon.korompaiistvan és OdinHEM kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Ki!
Bővebben...
Vagy ennyire idiótának tűnök ezzel a dédelgetéssel?
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ne vicceljetek már ,hogy egy pannónia csíkozása 5-7 e ft ???
De ha Blackmumus erre jár, megmondhatja ő is. Nemrég csináltatta.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az a dolog ,hogy ki mit szól ahhoz a dédelgetéshez megoszlik. Én a magam részéről hasonlóan teszek majd ha oda kerülök ,de még a motort se tudom összerakni a hiányzó cuccok miatt teljes egészében.(nemhogy festve legyen)
Aki nevet rajta nevessem ,valaki mosolyog , engem nem érdelelne mert tudom mennyire kedves és fontos e motor a számomra.
Az a motor ami az embernek kedves dédelgeti csak valaki nem vallja be.
- 5 likes
Komment
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a magam részéről hasonlóan teszek majd ha oda kerülök
Persze, én tudom azt is és nem tagadom, hogy kompenzálni is akarok ezzel a motorral.baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment