Sajnos az előző kérdésre nem tudok válaszolni - nekem is kérdésem lenne, főleg azokhoz akik egykomponensű festékkel festették a masinájukat:
-mennyire áll ellen benzinnek/olajnak tartósan?
-Mennyire vagytok elégedettek vele?
-Milyen alapozóval kezdtétek a műveletet?
-Lakkoztátok esetleg festés után?
-Milyen márkát használtatok?
Az egyszerűsége és az ára miatt gondolkodom 1K-s megoldáson. Ráadásul még sosem fújtam 2K-t, ezért kicsit bizonytalan vagyok - 1K-val fújtam állványt, kerítést, ilyeneket; most az egyik motoromat kellene festenem.
Bár lehet egyszerűbb lenne egy festő ismerősömtől tanult megoldás: kicsi, szivacsos festőhengerrel szépen és óvatosan felvinni az anyagot. Elég komoly felületeket festettek így, ugyanannyira lett narancsos mint amikor fújták...
-mennyire áll ellen benzinnek/olajnak tartósan?
-Mennyire vagytok elégedettek vele?
-Milyen alapozóval kezdtétek a műveletet?
-Lakkoztátok esetleg festés után?
-Milyen márkát használtatok?
Az egyszerűsége és az ára miatt gondolkodom 1K-s megoldáson. Ráadásul még sosem fújtam 2K-t, ezért kicsit bizonytalan vagyok - 1K-val fújtam állványt, kerítést, ilyeneket; most az egyik motoromat kellene festenem.
Bár lehet egyszerűbb lenne egy festő ismerősömtől tanult megoldás: kicsi, szivacsos festőhengerrel szépen és óvatosan felvinni az anyagot. Elég komoly felületeket festettek így, ugyanannyira lett narancsos mint amikor fújták...
Komment