Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csavarok-anyák-menetek
Collapse
X
-
Másoltam,köszi ! Legtöbb a fejben van ,CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy hasznos táblázat magfurat átmérőkhöz.
de ha kétségem támad nagyon jó lesz!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Szervusztok!
Belenéztem a csavarok és csavaranyák lehetséges technológiai adataiba,amely az illesztéseket is tartalmazza,elég terjedelmes anyag és mindig az ideális állapotokat tartalmazza,tól-ig.A helyzet sokkal összetettebb,mint arról a fentiekben szó esik.
Amennyiben igénylitek bemásolom,bár úgy vélem nekünk nem sok szükségünk van rá,mert mi már gyakorlatból tudjuk,hogy hová mit szabad beszerelni,anyagminőségben,profiltorzulásban és elhasználtságban.-illetve remélem,hogy tudjuk!
Igen tanulságos olvasmány volt számomra.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Barátom Józsi! Először is gratulálok az új profil képedhez nagyon kassz lett és találó hisz Te vagy ki igazán figyeli ezen madarak mozgását bár én is nagyon várom az érkezésüket
. Az előbbi hsz.-ban szereplőket nevezhetnénk a Gépész Bibliának is.Ipari taluló koromban lehetett venni a suliban" Beállítható csavar, ék és retesz Táblázatot egy Miskolci szerző páros alkotása. Még a cserekerék számítás is megtalálható benne. Akkor 25 ft. volt melyen most sokan mosolyognak de a kezdő órabérem ifj. lakatos ként 5,8 ft volt. 20 fillérrel volt nagyobb mint a többié a tanulmányi eredményem miatt./ 4 egésznél jobb volt
/
- 5 likes
Komment
-
Az a zöld keménypapírtok ablakokkal és a megfelelő fehér oldalt huzigáltuk benne minden adat benne volt,nálunk is volt az enyém elrongyolódott már meg is feledkeztem róla.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIpari taluló koromban lehetett venni a suliban" Beállítható csavar, ék és retesz Táblázatot"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Nos , akkor most elmondom mire is gondoltam a legelején .
a horganyzás és krómozás és krómozás okozta problémákra - arra hogy ezen dolgok velejárója az éleken , sarkokon - nagyobb mértékben - az átmérők bizonyos helyein pedig , a szerelést megnehezítő ,esetleg megakadályozó vastagságban . Ha tudnék ide rajzolni , akkor rajzolnék egy szép bunkós ..... , mert pont olyan egy csavar vége , ami aztán tönkreteszi az aluban a menetet .
Van ide vágó trükk ennek elkerülésére , de a menet átvágása ( legalább az elején egy kicsit ) az is megfelelő .
Végül , ha belegondolok , ezt a dolgot nem is a menetek felől lett volna jó megközelíteni , hanem a felületek KEZELÉSE ÉS EHHEZ AJÁNLOTT VÉDELEM . Ez jobb cím - nem ?
Csináljunk ilyent ?
Valaki vegye már le ezt a sok valamit - nem tudom mit csináltam .
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 nov. 20, 10:47.
- 1 like
Komment
-
Emberek, keresnék régi típusú csavart. Többféleképpen lehetne nevezni, de legyen a félgömbfejű hornyos csavar. Ebből keresnék valami minőségibb 3 és 6mm-es példányokat. Eddig nem találtam boltot, csak a modernebb, lapított fejű, vagy nagyon lapos félgömb fejűt. Már szinte a google képkeresőben se találok olyat, csak facsavarban. Ilyen fejű kéne csak rendes metrikus menettel.1 kép
Komment
-
Legegyszerűbb megoldás:hatlapfejű csavar,fúrógépbe fogva leköszörül,le flexel. Profibb megoldás leesztergálva,horony kimarva.Eredeti használt:MÉH telep kapcsolószekrényekben általában egyszer beszerelt jó állapotú darabokat szoktam kivenni.Nekem-8 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen fejű kéne csak rendes metrikus menettel.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Szerintem egy fokkal egyszerűbb ha lencse vagy D fejű csavar az alany. Azokat lehet kapni és jóval kevesebb vele a munka.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegegyszerűbb megoldás:hatlapfejű csavar,fúrógépbe fogva leköszörül,le flexel. Profibb megoldás leesztergálva,horony kimarva
Avagy rendelsz íbéjről...
- 1 like
Komment
-
menny kell ? .......Nekem-8 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEmberek, keresnék régi típusú csavart. Többféleképpen lehetne nevezni, de legyen a félgömbfejű hornyos csavar. Ebből keresnék valami minőségibb 3 és 6mm-es példányokat. Eddig nem találtam boltot, csak a modernebb, lapított fejű, vagy nagyon lapos félgömb fejűt. Már szinte a google képkeresőben se találok olyat, csak facsavarban. Ilyen fejű kéne csak rendes metrikus menettel.
Komment
-
kb 15-20 db mindegyikből , vegyes hossz (10mm - 40mm) elég lenne. Kábelrögzitő, bovdentartó, lápabúra, kipufogóvédő ... stb. rögzítésre kell csakjoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
menny kell ? .......
Komment
-
Írtam privátot! Ott lbeszéljükjoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol laksz ? nem jársz erre ? Bp. xv ker
Komment
Komment