No ez a köszörű nem veszi figyelembe az anyag minőséget és esetlegesen a vastagságot sem pedig ezek tudatában lehet fúrót élezni!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo ez a köszörű nem veszi figyelembe az anyag minőséget és esetlegesen a vastagságot sem pedig ezek tudatában lehet fúrót élezni!
nem ezekre a s....kra gondoltam én se :CROW-TECH spol. s.r.o. - Fúró élező
- 4 likes
Komment
-
Namármost. A számomra tökéletesen megfelelő 140A hegesztő rézzel álcázott vas kábelét kicseréltem rézre. Három méter munkakábel, egy méter testkábel, 4000 Ft. A kérdésem csak annyi, hogy ebbe a mélyen belevert kapitalista árversenybe miért nem adták 4000 forinttal drágábban? Úgy is megvettem volna.
Arról nem beszélek, hogy az elektródafogót és a testcsipeszt már rég lecseréltem.
Most fele akkora árammal is tudok hegeszteni, nem tapad oda az elektróda állandóan.
Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2015 nov. 28, 17:23.
- 12 likes
Komment
-
Én javaslom a 20kg-os Co palackot"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nehéz ügy..nyomás alatt oldódik.
- - - Updated - - -
A másodikra szerintem IGEN"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nézd meg a címkét, lehet, hogy abban is élelmiszeripari van.
Mi laborba csak azt kapunk.
- - - Updated - - -
berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNEM MINDEN ROVAR BOGÁR DE MINDEN BOGÁR ROVAR!
- 2 likes
Komment
Komment