Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Delejezés ,fáradt gyujtómágnesek felmágnesezése
Collapse
X
-
De akkor vajon miért nem azt írta, hogy:mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként beigazolódott a sejtésem. Hét hozzászólással feljebb „mágnesező” néven önreklámozó barátunk ,azóta felénk sem néz.
Tolna megyében, pontosabban Szekszárdon csinálok delejezést gyári készülékkel.
Ha szabad megadni a telefonos elérhetőségemet: stb.
Leave a comment:
-
Miskolcon Kércsi Lacinak ( Már láthattátok a motorjait,a lencsevégre kaptam rovatban ) van saját készítésű gépe. Percek alatt végez, 5-800 forintba kerül, és állítólag gyilkolja az égőket a " nagy delej.
)
Egyébként beigazolódott a sejtésem. Hét hozzászólással feljebb " mágnesező " néven önreklámozó barátunk ,azóta felénk sem néz.
Leave a comment:
-
Okés!
Kipróbálni meg ÉN fogom majd, amint gyűjtök egy kis rávalót. 
Gondolom azért meg fog látszódni a világításon, hogy delejezve volt.
Leave a comment:
-
Szia! Az ezzel foglalkozó fórumban örömmel vesszük az ilyen tippeket, de kérjük, hogy ott alapvetően csak már kipróbált műhelyeket reklámozzatok!dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzegeden utána kérdeztem, 2-3 ezer forintért vállalnak delejezést.
Leave a comment:
-
Hello!
Szegeden utána kérdeztem, 2-3 ezer forintért vállalnak delejezést. Azt hogy hol nem írom ki, nehogy azt higgye valaki hogy reklámból teszem. (szerintem az én lendkerekemet majd beutalom egy kis delejezésre.)
ps: persze ha valakit érdekel szívesen megosztom, hol vállalnak.
Leave a comment:
-
Korábbi hozzászólásban volt, hogy Siófokon csinálnak delejezést...Siófok, Honvéd utcában van egy járművillamossággal foglalkozó műhely.
Nem tudom miért, de lemaradt a vége. Tehát abban a műhelyben csinálnak delejezést...néhány perc az egész és egyáltalán nem drága
- 1 like
Leave a comment:
-
A gonoszabbik énem azt súgja nekem, hogy ez a te telefonszámod.Mágnesező eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa szabad megadni a telefonos elérhetőségüket: 74-314-880
- 4 likes
Leave a comment:
-
Üdvök!
Van egy régi iparos Tolna megyében, pontosabban Szekszárdon aki végez delejezést gyári készülékkel.
Ha szabad megadni a telefonos elérhetőségüket: 74-314-880
A múltkor néztem egy új Simson lendkerék tizenhétezerbe kerülne, tehát érdemes inkább a régit feljavítani.
Lac
- 5 likes
Leave a comment:
-
Szerintem nincs olyan amit más nem tudna ,csupán tudom mit jelent egy lendkeréken néhány plusz gramm ---rossz helyen.De tudom hogy hamarabb költenek krómozásra mint erre.
A hiba bennem van ,mert nem látok külömbséget egy Ural lendkerék vagy egy (éppen most csinált) 220 LE -ős verseny honda főteng.közt----mind kettőt tökéletesre igyekszem megdolgozni. De a hitetleneknek csak azt szoktam mondani:fogj egy szuper pillekönnyü verseny bringa kereket , köss a szelep mellé egy doboz cigit,vedd kézbe ,én megforgatom ---aztán tartsd meg-
.Ez kb 150 et fordul,a Pannónia 4000- et?--a fent emlitett honda meg 18 000-et ,?
Mondjam tovább ? Szóval az én véleményem az hogy amit lehet azt mindent kicentíroztatok.Ha valaki kérdez szivesen segítek
- 1 like
Leave a comment:
-
Szia!joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia, -érdekel még a lendkerék centírozás?--foglalkozni pedig mindenképp érdemes vele.
Köszönöm, de sajnos ezt már a következő tulajra kell bíznom.
Ettől függetlenül másokat még biztosan érdekelne a kérdés. Ha van információd, tedd közzé kérlek!
Leave a comment:
-
Szia, -érdekel még a lendkerék centírozás?--foglalkozni pedig mindenképp érdemes vele.soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ha már szóba került, ismertek esetleg olyan műhelyt, ahol a lendkerék centrírozását is elvégzik? Egyáltalán érdemes-e egy picit ütő lendkerékkel foglalkozni? Legalább gyári.
Leave a comment:
-
A Miskolci börzéken kint szokott lenni egy árus. Kércsi Laci. Ő ott a helyszínen megcsinálja egy kis apróért.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: