gép mögött pár km-t...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Delejezés ,fáradt gyujtómágnesek felmágnesezése
Collapse
X
-
Dongós! Nálad sem azt kell megfizetni mikor metszéskor levágsz egy ágat hanem azt, hogy tudod hol és melyiket kell levágni!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Pl. ezért csináltattam én is helyben a tankom homokszórását 4ezerért. Tudom hogy távolabb a fővárostól kb. fele ennyi, de mire elviszem/elküldöm, visszahozom/visszaküldik...ha ezt neked fel kell küldeni és vissza pl. jelen esetben Szegedre akkor már közelíti a 8.000 ft-ot.
2500 Ft nem egy olyan nagy összeg, ami miatt megérné vacillálni... szerintem. Pláne ha jó is lett az a mágnes
Persze más megközelítésből, én ennyi pénzért kb. 1,5 órán keresztül tolom a fűnyírót
, ami -ha nem is kemény, de- fizikai munka, nem csak annyi hogy valamit ráteszek egy gépre, bekapcsolom, majd 5 perc múlva kikapcsolom... De ez az én szakmaválasztásom következménye, x összegért más erőfeszítést tesz egy kertész, egy szobafestő, egy lakatos, egy fogorvos...
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 szept. 10, 10:33.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Itt talán nem is a munkát kell megfizetni inkább azt,hogy ez helyben van. Zoli egy pancsi lendkerék azért tetemes súlyú ha ezt neked fel kell küldeni és vissza pl. jelen esetben Szegedre akkor már közelíti a 8.000 ft-ot. Akkor pedig már az ezres még a segítő készségeddel együtt drága.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ez a dolog kicsit olyan ---hallottad ? a Jóska pannóniáját megvette egy német 1 000 000 ért , pedig az enyim sokkal szebb akkor az enyim legalább 2 000 000 !!!!dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa még egy dolog, úgy hiszem ez a cég ahova vittem, nem az én 2500 forintomból akar megélni... főleg hogy nem kell nekik hetente delejezni. Magyarul nem gondolnám hogy élből átk***tak.
Ennek a delejezésnek van egy kb-kialakult ára , ami feltételezem úgy jött létre , hogy a műhelyek nem is ismerték egymást . Tehát , a legtöbb hely egymástól függetlenül 1000 ft , + - , kicsi ------áron dolgoznak . Akkor mondhatom ,hogy a 2500 sok .
2500 ft / 5 perc ( az időt vastagon számoltam , nézés , beállítás , szöszmötölés , tökvakarás ) akkor ez = 30 000/ óra , ez szép összeg bármilyen szerszámgép óradíjának
- 3 likes
Leave a comment:
-
Nem erről van szó, hanem erről :nem gondolnám hogy élből átk***tak.
2500-ért delejezik.Bár ! Nem sok minden van, ami Pesten olcsóbb !Hozzátok pestre , 1000 ft / db
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nem írtak rá semmit. Mondta a srác hogy elég jól sikerült felmágnesezni.
Csak a tesztelés kedvéért feldobtam a helyére, megnéztem nagyon pöpec kék szikrát vet fél centiről gyertyapipa nélkül.
Mivel nincs még összerakva újra a motor, a világítást nem tudtam megnézni. DE! van egy másik nem delejezett lendkerék, a vicc kedvéért, ha összeszerelem rárakom és megnézem a világítást, mert holt biztos változott az ereje.
Ja még egy dolog, úgy hiszem ez a cég ahova vittem, nem az én 2500 forintomból akar megélni... főleg hogy nem kell nekik hetente delejezni. Magyarul nem gondolnám hogy élből átk***tak.
Ps: Levonható konzekvencia: ne vigye senki delejezni, úgyis átba***nak, nem csinálják meg, placebo, maximum azt hisszük jobb lesz !
Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2015 szept. 09, 22:41.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Akihez én vittem neki van egy kis műszere. Igaz csak házi barkács, nem hitelesített, de nem is azért van hogy egy adott mértékegységben megadja a mágnes erejét. Arra való hogy valamiféle vizuális, számszerű információt adjon a mágnes erejéről.
Egy kis hall szenzor és egy analóg, mutatós (talán régi volt mérő?) óra, középen a 0 állás és mindkét irányba ki tud mozdulni(északi és déli pólus)
Nekem mindkét lendkereket megmérte vele delejezés előtt és után is. A TL lendkereke alapból egy egységgel gyengébb volt mint a T5 lendkereke, és delejezés után is megmaradt ez a különbség, csak pár egységgel magasabban mindkettőnél.
- 7 likes
Leave a comment:
-
Miért ? -ráírták , hogy tudd hány % a különbség a volt és van közt ? Lemérték ?
- 1 like
Leave a comment:
-
Ma elhoztam, tudom tudom "jó mentalitásként" feltételezzük rögtön hogy hozzá se nyúltak.
Felszerelem és kipróbálom... megírom milyen lett.
- 2 likes
Leave a comment:
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeadtam Szegeden az autóvillamossági céghez a lendkereket.
Elvileg 2500-ért delejezik
jó rohadt drága
és ha még s@r is ,esetleg . ? Hozzátok pestre , 1000 ft / db --én meg ingyen odaviszem és hozom . Aztán ez pedig egy hozáértő társulat --ott van mágnesország
- 8 likes
Leave a comment:
-
Gyújtáskulcs jobbra fordít és rögtön lesz terhelés rajtat1-rider78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMint írtam sajna az akkum kuka,természetesen akkuval kell majd mérnem úgy kapok pontos értéket. Új akku beszerzése lesz a következő ,de aszt legalább tudom hogy a töltő tekercs ad le szuflát.
Bár előtte lehet jobban jársz ha a hátsó izzót kiveszed. Akkora terhelés kizárt hogy bírna a töltőtekercs.
Leave a comment:

Leave a comment: