Eze kell venni fagyaszto sprajt. Oszt mikor meggáll......befőjni a gyanus alkatreszt...proba,,,utána a kovetkezot,,,megint proba,,, Meglesz a bibi,utána alkatresz csere es gooo...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Delejezés ,fáradt gyujtómágnesek felmágnesezése
Collapse
X
-
Sziasztok! Keszthely környékén valaki tud esetleg felmágnesező szakít, mert a Pannónia P10 motoromon nem bírok szikrát csiholni. Minden alkatrészt kicseréltem vagy fel lett újítva a lendkeréken kívül, és nincs szikra se rugásra, se kézzel forgatásra. Most már csak a mágnes gyengeségére tudom fogni, hogy nincs szikra, vagy esetleg lehet még valami más, ami okozhatja ezt?
Komment
-
geniusnexus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már csak a mágnes gyengeségére tudom fogni
- 2 likes
Komment
-
[QUOTE=Titus;n234762]
Nincs valamelló
Sajna nincs, olyan ismerős, akinek lenne lendkereke, hogy ki legyen próbálva az is, mert ténylegesen minden ki lett cserélve azon kívül.
Vagy van esetleg valami más, ami miatt nincs szikra. Még esetleg a slusz kábelnek használt 3- As rezet kellene kisebbre cserélni, mert nem tud rajta megfelelően áramolni az elektromos töltés, annak kicsinysége miatt? Vagy tudtok esetleg valamit, amit még nem próbáltunk? Pipa átcsetélve másikra, kábel rátekerve a kivezető lapra, sőt forrasztva is megpróbáltuk, a pipát is kivettük a rendszerből közvetlenül rátekertük a kábelt a gyertyára. Nincs sehogy szikra.
Komment
-
Szervusztok! Olvasom ezt a havariát és arra kezdek gyanakodni, hogy esetleg a tekercs hibás. Valaki tudja mekkora a jó tekercs ohmos ellenállása? Talán azzal is lehet diagnosztizálni, hogy megmérjük a tekercs ellenállását, majd a vezetékek ellenállását " csengetjük" szakadás vizsgálattal. Nekem még egy elképzelésem van. A gyertya új? Más berendezésben megfelelően működik? Ha igen, akkor az JÓ! Ha régi a gyertya, lehet a koksz oltja ki a szikrát. Olyan nincs, hogy ne találjunk megoldást! Mondjuk egy halvány sejtésem még van... Komár mopednél vettem kondenzátorokat, amik újak voltak, de fele annyira sem jók, mint a régi.
- 2 likes
Komment
Komment