szép lassan lerombolja az ember optimizmusát, a hitét, és a helyébe végtelen türelmre tanít, és arra, hogy bármit el tudjon engedni.....
megérkeztek az új hajtókarok. Otrombák eléggé.
0.05-ös csapágy helyett 0.5-öset küldtek....
Lefotóztam az anyákat, hogy majd feltegyem micsoda eltérés van közöttük. Aztán fogtam és lemértem a hajtókarokat, és volt köztük 4g eltérés.....és akkor eszembe jutott, hogy lehet az anyák mérete ezt kompenzálja...és láss csodát mindennel együtt 626/626g mindkettő hajtókar.

Érdekes módon az eredetileg a motorban levő hajtókarok közt 5g eltérés van.Pedig kértem a gépműhelyt, hogy ezt is ellenőrizzék a csapszeg dörzsárazásánál....
Betettem a siklócsapágyakat és az egyik hajtókarban semmi hézag köztük, a másikban pedig ez a látvány fogadott:

Ez lehetséges? elfogadható? normális? Rövidebb az egyik siklócsapágy, de ettől még használható??????
megérkeztek az új hajtókarok. Otrombák eléggé.
0.05-ös csapágy helyett 0.5-öset küldtek....

Lefotóztam az anyákat, hogy majd feltegyem micsoda eltérés van közöttük. Aztán fogtam és lemértem a hajtókarokat, és volt köztük 4g eltérés.....és akkor eszembe jutott, hogy lehet az anyák mérete ezt kompenzálja...és láss csodát mindennel együtt 626/626g mindkettő hajtókar.
Érdekes módon az eredetileg a motorban levő hajtókarok közt 5g eltérés van.Pedig kértem a gépműhelyt, hogy ezt is ellenőrizzék a csapszeg dörzsárazásánál....
Betettem a siklócsapágyakat és az egyik hajtókarban semmi hézag köztük, a másikban pedig ez a látvány fogadott:
Ez lehetséges? elfogadható? normális? Rövidebb az egyik siklócsapágy, de ettől még használható??????
Egyebként úgy látom elég alapos vagy,hogy legyen belőle valami.
A képeid alapján a kereskedő valami szemetet küldött , ami még ráadásul rossz méretű is . reklamáld meg szerintem is .
csőfogóval természetesen beszerelt hajtókarokkal ! Mindez elkerülhető lenne ,ha az esztergályos kiderékszögeli a hajtókarokat,(ha így nem jó:akkor félre van fúrva,esetleg a dugó nem derékszög,vagy a blokk ferde....)nem tudom csinálja e még valaki????

Komment