Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr 650. .... csináld magad. De hogy?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

SZ.J

Ugy irsz nekem mintha egy iskolapadból kikerült csitri lennék. A sárgaréz az sárgaréz, van trombita réz ahogy irtad, és van pl a pannónia fogaskerekek alatt uszópersely ami szintén sargaréz! Krómacél??? Igen van sok fajta és összetételű...ez egy fórum. Azért irtam a hsz végére hogy Vélemény?. Én elismerem a szaktudasod de a lelezelő hangnemet nem igazán. Egy kérdést tettem fel, hatha megtudom ki mit gondol a témával, anyagminőseggel kapcsolatban...aazt mindenki tudja hogy a kanál Edelstahl....

- - - Updated - - -

A katalogus megjegyzesedre meg annyit...az van nekem is. Onnan meg tudom venni en is. Az a celom hogy jobb es hasznalhatobb legyen a motor. Kinek mi valt be. Katalogusom mar van sok a fiokban. A nemet forumon ezt olvastam, ezert tettem fel a kerdest. Sajnos nem irtak anyag osszetetelt. Ha tudnam nem kerdeznem... Amint latom lehet nem kell tovabb folytatni ezen témát. Mindenki majd a sajat karan tanul

Komment

Bocs. Srácok de úgy látom megint Front van! Nem bosszankodjatok a jó idő és a mosoly legyen veletek!!Az önkéntes Béke Bíró!
      UK és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Bocs. Srácok de úgy látom megint Front van! Nem bosszankodjatok a jó idő és a mosoly legyen veletek!!Az önkéntes Béke Bíró!
        Kedves Sepy!
        Óvatosan a "békebírói" szereppel
        Nagyon könnyen megfordítható a "szerep".....
        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 ápr. 20, 07:21.

Komment

Ismerős a játék tudom sokszor azt marják meg de akkor is és mégis , szebb a békesség. Még szebb ha megbeszélik és csevegünk tovább! Bocs.
          dongos78 és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Szinterbronz esetleg? Már csak ha amúgyis a siklási tulajdonságok javításáról van szó. Bár a max 120 C os hőmérséklet lehet nem megfelelő...Ez csak ötlet. Én még a sokak által javasolt szelepvezetőrövidítést se léptem meg.
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 ápr. 20, 14:03.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Vajon merre lehet Nemes Pista ( Németországban....ezt tudom ) mostanában, mert a fórumon már rég nem posztolt.

Olvasni még olvas bennünket....Hál'Istennek...

Komment

Ha jól emlékszem az utolsó hozzászólásaira valamin besértődött.

Komment

dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha jól emlékszem az utolsó hozzászólásaira valamin besértődött.
                  Igen, eddig tudom, de -emlékeim szerint- nem az egész közösség "sértette" meg...

Komment

Nem sértődtem meg. Nem vagyok az a tipus. Nem hiszem hogy amikor barmilyen alkatrész legyártása a téma, be kell irni a trombitarezet meg a kiskanalat. Ha egy peknek azt mondod hogy a rétest retesliszből kell csinalni, azt gondolja majd hogy tanulatlannak vagy hülyenek nézed. De ha azt mondod neki hogy ne a győri réteslisztet használja hanem pl a budai jobb, biztos ki fogja probálni. Nem vagyok mérnök, technikus vagyok es táblázatbol nezem ki melyik alkatreszt miből kell legyártani a gyártósor javitashoz. Azert kezdtem el ezt a topicot, hogy irányutat adjak azoknak akik bár szeretnének egy ilyen motort, de félnek a javítástól, szerelestől, mert valljuk be, egy orosz motoron mindig van mit javitani. Amire bent a cégnél nem kapok választ, azt a kérdést felvetem itt es kitárgyaljuk, cinikusság és gőg nélkül, hisz ez egy fórum. Mindenki másban jó, van aki kisujjból nyomja az egyetemes esztergát, van aki a maróval bánik jól, ez a szakmai fórum lényege. En is tudok nyers es bunko lenni, de nem itt. Ennyi. Nem irtam mert egyszerűen nem voltam/vagyok hajlandó vitázni.
                    UK, Che és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez idáig egyenes beszéd melyet én is szeretek ha valakinek gondja van írja le és mivel emberek vagyunk kik szóból értenek beszéljük meg. Így gondolom én és még szerencsére jó páran ezen a fórumon.Sok társunk pedig betekintést nyert milyen és mekkora fába vágja az a fejszét ki egy ilyen Orosz technikát akar újra éleszteni ezért kérlek benneteket Tisztelt Fórum társaim vetkőzzétek le az " ovis overált" és beszélgessünk tovább.
                      Che, Fergusson és kedvelte ezt.

Komment

Itt nem is az ovi a lényeg, hanem itt azert mindenki szakember, mint már irtam fentebb ki ebben ki abban jo. De mindenkinek van egy alap tudása. Vagy iskolában tanulta vagy az eletben szerzett tapasztalatok alapján sajátitotta el, ez most mindegy. Ez alapján beszélgetünk és csereljük tapasztalatainkat. Senkinek nem jut eszébe trombitát venni és pl hajtókar perselyt hajtani belőle.... Ismételten meg kell hogy jegyezzem, nem akarok vitázni.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          vetkőzzétek le az „ovis overált” és beszélgessünk tovább.

.....ja-jamégszép -nagyerikiahóra !

Komment

Szervusz Pista!

Örülök, hogy ilyen gyorsan reagáltál a megkeresésre. ezek szerint olvasol minket rendszeresen. Sajnos előfordul olyan, amikor egyikünk-másikunk valamit nem úgy reagál le, ahogy arra a hozzászólást író gondolt. Ez előfordul. Moderátorként most egy kicsit érintve érzem magam, mert általában közbe szoktam csacsogni már az elején mielőtt a vita elfajulna és örömmel mondom, hogy több tagot is biztattam már - sikerrel - az ittmaradásra, mert bizony mindenki hozzátesz valamit ehhez a fórumhoz.

Személy szerint is nagyon értékelem, amit csinálsz és érdekelnek a tapasztalataid. Én most egy Kispolskival folytatok egyre bensőségesebben elmélyülő viszonyt és bizony jól jön innen is egy kis biztatás, segítség. Nem kell vitatkozni, ha nem akarsz, de ne fossz meg az élményektől minket, amik veled történtek.

Köszönöm, ha megszívleled.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

bizony jól jön innen is egy kis biztatás, segítség.
                              Hajrá Zsolti!

Mivel szenvedsz?

Komment

Zsolti! Milyen viszonyaid vannak és kivel?, hú de kíváncsiak lettünk!. Ezt Évi időnként látja azt tudom de ilyen megértő?Bocs de ezt le kellett írni persze nyugodt hiszen a gépednek 5 gumija van!,Lányod meg nem olvas még. Azért meg ígérem ha elindul végre a gépem megnézem miben mesterkélsz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X