Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr 650 Café racer, csináld magad de hogy?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem volt CNC eszterga. CNC maró és hagyományos eszterga gyak. órám is. Bár hagyományos eszterga csak 1 évig a 2 éves képzésél. De azért hasznos az.

Sepy, tele a postaládád, nem tudok válaszolni a leveledre.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nemes Pista

Németországban ilyen jó szakik is vannak???...Mert akkor igaza lehet az öregasszonynak, hogy szír agysebészekkel kell pótolni őket...
      https://youtu.be/HusBH5FZ3xI

A Péterrel kavezok reggelente ha delelöttös vagyok. 1.20 tol tessék lesni a videót. ...

Nincs a magyar SZAKEMBERREL SEMMI baj....csakhát meg kéne fizetni...

- - - Updated - - -

Én is szívesen dolgoznék otthon! De ha nincs munka....jelentkeztem ezer helyre. Mindenhonnan negatív válasz....vagy válasz sem jött...ez van. 'Szertenézett s' nem lelé honját a hazában '

...

Komment

Az igazi szakmunkás képzés hiányára nálunk is most kezdenek rájönni csak az a probléma akik jelenleg oktatják azok is csak könyvből tanulták
        Két éve eljött egy motoros ismerősöm,hallotta széthúzok egy traktort.Mondom nem vagyok profi,nem baj,de ő még nem csinálta.. a srácoknak had tudja megmutatni mi a sorrend.Nem volt kezdő és jó volt vele dolgozni,tényleg ö is egy ismerősön keresztül beajánlott oktató!Szerintem a jobbik fajta,nem szégyellte összekenni magát!!!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Tegnap láttam én is egy vaci új Porsche-t. Hatalmas széles meg minden ahogy a márka megköveteli. ZÖLD RENDSZÁMMAL ! Nem vagyok a környezettudatosság ellensége, de ez nagyon viccesnek tűnt számomra. Egy Porsche, amit áram hajt !

Komment

Lehet jobban gyorsul, lehet nagyobb a végsebessége, de egy sportkocsit benzinmotor hajtson. Ne traktorba való dízel, és ne porszívó. Én is így vagyok ezzel.

Komment

Hibridek is kaphatnak ződ rendszámot ha van rajtuk dugó(szóval azt a pici pufferaksit hálózatról is fel lehet tölteni).
              Innentől kezdve meg ott a benzinmotor, meg ott van a villanymotor(vagy villanymotorok).
              Így jobban gyorsulhat mint egy benzines, de ott a benzin motor is.
              Mi a gond?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tegnap láttam én is egy vaci új Porsche-t. Hatalmas széles meg minden ahogy a márka megköveteli. ZÖLD RENDSZÁMMAL ! Nem vagyok a környezettudatosság ellensége, de ez nagyon viccesnek tűnt számomra. Egy Porsche, amit áram hajt !
                Tökigazad van ! Az összeomlásom akkor volt amikor - azt hittem nem jól látok - jaguár , kombi , diesel - naottlettvóna jó beles.... ni .

Komment

Nemes Pista
                  ha a gyartosoron elkopik egy tengely, le kell gyártani...írsz egy tengely miatt egy programot? ???
                  ...Á, dehogy...lecserélik az egész gyártósort...Ahogy a Citroen Xsarámban (ér kb 500 ezer Ft-ot) ha elromlik az index kapcsoló, akkor vehetek 100 ezer Ft-ért (nem vicc!!!) komplett kormánykapcsolót, amiben IC-k vannak, számítógépes szalagkábelek, stb. Gagarin űrhajójában nem találtál volna ilyesmit, pedig annak a Földet kellett megkerülnie...Ez így logikus, meg gazdaságos...

Komment

...furhatod, banyeg - aztán meghámozzuk az optikai kábelt és...........

Komment

wsievers
                      Mi veteránosok pedig kifúrjuk a műszerfalat, és felrakunk egy háromállású kapcsolót.
                      Sajnos ez kb. annyira működőképes, mint ha elromlana a számítógéped processzorában valami és megpróbálnál bekötni egy három állású kapcsolót...

Minden mikroelektronika benne, úgyhogy a hagyományos kapcsolók, relék felejtősek. A szellőző ventilátor kapcsolóegysége sem egy fokozatszabályzó kapcsoló, hanem mikroelektronika...Ja, az csak 30 ezer Ft......Szóval, a franciákra nem csak Trianon miatt tudok haragudni...

Komment

Mi veteránosok pedig kifúrjuk a műszerfalat, és felrakunk egy háromállású kapcsolót.
                        A Fiat-ritmómból elszállt a világítás a kasznit kifoltoztam,de a panel elázva összerohadva három réteg összelapitva... egy karácsonyi szórakozásom volt két hétig szétszerelni,lerajzolni,vezetékekkel kicserélni,beforrasztani minden nyomtatott áramkört igaz nem fért a régi helyére ,viszont többé semmi gond nem volt az elektromos részekkel
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Megjött a Jézuska. Kaptam az asszonytól egy 8 részes központfúró készletet, meg egy 24 darabos kobaltos spirálfuro készletet. Munkatársam most írt, zoknit kapott meg tusfürdöt.....imádom a Feleségem.

Fiat ritmom nekem is volt. Rohadt mint a teszkos csirkecomb....meg Citroen XM.....eldurannt a csodálatos hidraulikus magasság szabályozás. Ki rázta a belemet a szerelöig.....de most mit várunk egy olyan néptől amelyik megeszi a csigát, ami a saját taknyán csúszik...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Nemes Pista; 2016 dec. 24, 20:09.

Komment

Wsievers. Ez pontosan így van! Plusz mínusz meg relé, külön szállal kihúzva a lámpáig oszt viszlát.

Komment

Nemes Pista
                              de most mit várunk egy olyan néptől amelyik megeszi a csigát, ami a saját taknyán csúszik...
                              ...Ez a nap mondása volt!!!

- - - Updated - - -

wsievers
                              Az ezt megelőző számítógépem házába flexxel vágtam bele a táp helyét. A széttört ajzatba meg szalagkábellel volt beforrasztva a ram. xD
                              ...Hát, mit ne mondjak...tudsz élni...

Komment

Tibi az általad feltett gépet acél gyapottal lehet polírozni. A Francia autóról csak annyit!: egy francia egy francia ágyon egy francia nővel oké de az autójuk elktronikája amihez én nem értek emberiség ellensége.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X