Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szépen ragasztan
    Arra is adj 5letet hol lehet a kb 35 éve letört darab. Biztos megvan, ki tudja hol, mert műanyag, rozsda nem eszi

Talán két Ural csappal meg lehetne oldani hogy egyforma legyen, de a rohadt pénz megint, 9ezer a kettő, annyit már nem akarok rááldozni.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A párjának letört a karja
      https://jaszmotor.hu/termek/36202/be...BoCXyEQAvD_BwE
      Igaz vajszínű, de szerintem máshol találni feketét is ha jobban nekilát keresni az ember.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        vajszínű
        aZ ÁRA VISZONT KŐKEMÉNY

Komment

aZ ÁRA VISZONT KŐKEMÉNY
          Szervusztok! Háááááááááááát. nem olcsó! DE! Én segíteni szeretnék és találtam valamit, ami olcsóbb! Lehet nem tetszik, vagy nem ez kéne, de ezt leltem! NÉZD!: https://gmoto.hu/sw-9-szurke-keziker...ez,347946.html Jelenleg 1 880,00 Ft. Forint árfolyam függő.
          Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2025 jan. 29, 11:19.
          Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

TADÁÁÁÁÁM! Szóljanak a harsonák! Van fekete is, de drágábban picivel. 2 280,00 Ft
            https://gmoto.hu/csavar-csaptelep-anya-sw-9,137702.html

Komment

És tankgumi is akad. https://gmoto.hu/tartaly-gumi-horex-...ly,141261.html

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Lehet nem tetszik,
                Köszi! ez lesz az a kar!
                Nem! Majd kap fekete szprét. Elöször is minden forintomat az autómra kell költeni, vezérműszíj és tsai. csere mert nem tudom az előéletét, min. 4 gumi, mert vizsga a nyáron. És bár kevés helyen hiányos belül a b.tank, veszek egy 2komponenses szprét. Át kellene variálni a fúvókáját , mint a WD40-é, hogy a tank belső-felső részét is befessem

Tankgumi?? MI a fenyő?!
                Kaptam ajándékba 1 pár újat Németböl. Ki gondolta volna hogy Mo-gon kapható
                Jankó51, mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Tankgumi?? MI a fenyő?!
                  Kaptam ajándékba 1 pár újat Németböl. Ki gondolta volna hogy Mo-gon kapható
                  Hahahahhaha! Éjjel nem tudtam aludni, nehezen aludtam el. Aztán reggel neki álltam mosni és.... És megvilágosodtam! Eszembe jutott, hogy Romethez szeretnék venni 60-as hengert és dugót, gyűrűkkel. Az pedig a Gmotonál van figyelőbe téve. Miért ne lenne náluk Junak vagy Horex alkatrész... Hát erősen utángyártottak a karok. De vannak. Van fekete is! Bár ahogy írtam drágább. A tangumit meg heccből tettem ide. Az árazás az érdekes. Ez egy külföldi bolt! Itt Magyarországon csak weboldaluk van. Talán Lengyelek. Viszont e miatt euróban számolnak, ami nekünk rossz. Sajna amikor elkezdtem nézni a Romet hengerszettet, akkor 16500 volt a Kengo gyártmány, most 18210. Plussz szállítás. Végülis ezek már HÉA-val ennyik. Azaz ÁFA már nem jön rá.
                  Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Van fekete is,
                    Most rendeltem meg, ennyit megér hogy rendben legyen
                    Elég szerencsétlen a weblapjuk rendelés esetén
                    Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2025 márc. 03, 16:49.
                    Jankó51, mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Fokozom a szopást
                      Komoly éredeklődő, pár100km-ről, jött volna múlt vasárnap megnézni a motort. Csak szórakozásiból rárugtam párat hogy biztos indul-e
                      Le kellett mondani a találkozót
                      Úszó nem zárt el, álló helyzetében tönkrement
                      Úszó és úszófedél csere, Pannonia porlasztó van rajta
                      Szikra van, kompresszió van benzin már nem folyik túl. Szivató ki, szivató be, kis gáz nagy gáz, gyertya csere és semmi. Szétrugdostam a lábam és egy darab nyekkenés sincs
                      Vazze és ennek e szemétládának, a motorra értem, rendeltem benzincsap kart, Meg sem érdemli :I

Pár hónapos benzin? Nehogymár!
                      Azért lecserélem és veszek egy új gyertyát is mert mindkét gyertya szikrája olyan "különös"
                      Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2025 márc. 03, 18:14.

Komment

Kitartást a géphez! Úgy látszik, hogy nem akar költözni.
                        pasetta és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

nem akar költözni
                          Mint egy rossz házasságban az egyik fél
                          Vagyok olyan hogy vettem új gyertyát és frissen fejt benzint
                          Meg se nyekken
                          Kondiról levettem a testet, nincs szikra. Anno a Simsonom kondi nélkül is indult csak nem tudott felpörögni. Test vissza. Van szikra de megint csak azt mondom hogy nem olyan combos ami elvárható egy akksi gyújtástól. Trafót nem veszek neki, pedig talán...
                          Szomszédomnál hever egy Simson, rábeszélem hogy vegye ki nekem a trafóját, ha ugyan trafós, egy inditás próbára
                          Elsirom magam, komolyan mondom

A másik
                          Kioktatott, jóindulatúlag, a motorboltos hölgy, hogy a kis hőértékű és a nagy hőértékű gyertyák között nem az a különbség mennyire lóg ki az elektróda és a középső szigetelő
                          Mutatott két gyertyát, azonos hőértéküek mondta, és az elektróda jobban kilógott az egyiken mint a másikon

Egy életen át bütyköltem a motorokat és hallgattam az öregek tanácsait
                          E-mellett hivatásos B vizsgám is van ahol erősen oktatták a gépjármű szerkezettant
                          Amikor még sima B-vel nem lehetett sofőr állást vállalni

Hogy is van ez a gyertya kérdés?

Komment

an szikra de megint csak azt mondom hogy nem olyan combos ami elvárható egy akksi gyújtástól.
                            Valami kontakt hiba talán? Álló helyzetben nem szokott elromlani a trafó, legalábbis ennyi idő alatt biztos, hogy nem.

Hogy is van ez a gyertya kérdés?
                            Én is úgy tudtam, hogy az alacsony hőértékűek kellenek a kisebb teljesítményű, alacsonyabb hőmérsékleten működő motorokba, a magas hőérték pedig ennek az ellenkezője. Aztán lehet, hogy manapság már olyan elektródákat tudnak gyártani, amik a gyertya házában beljebb is ki tudnak égni, és a másik oldal, hiába nyúlik bele jobban az égéstérbe nem tesz benne kárt a magas hő.
                            Nagyjából 10 éve én egy 175-ös hőértékű gyertyát azért elolvasztottam az MZ-ben. Úgy látszik az nem ismerte ezeket a modern tulajdonságokat

Komment

175-ös hőértékű gyertyát azért elolvasztottam az MZ-ben.
                              Bár ezt én is tudnám
                              Jutott eszembe, hogy a gyári trafó az alaplapon van , de nincs bekötve
                              Ha energiám lesz átkötöm a rendszert a régi gyári trafóra. Ha akkor sem akkor , rendelek egy univerzélis baltát
                              Komolyan mondom, volt vagy 4 érdeklődő, a motor pöcc-röff , indúlt, most meg álló helyzetében semmi
                              Eszem megáll ilyenkor!

Komment

Hát add el azoknak, akiknek elindult, nekik nem kell már bizonygatni, hogy működik
                                Viccet félretéve, ma Rigát szereltem egyik barátomnál. Féktisztítóval beindult majd fel is pörgött, de anélkül nem. Porlasztó(régi fajta) tiszta, keverék csordogál a tartályból. Van ilyen, egyszerűen makacs a szerkezet.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X