Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elég veterán ez a megtalált oldal,
    Üzenőfal anno, ma meg mesterséges inteligencia és zsebben a mozi, a világ.

Nagyanyám apja gépész volt valahol Debrecenben. Bp. Nagyanyám álldogált a kapuban és nézte a motoromat. Azt kérdezte hogy működik a motor, mert el se tudja képzelni. A gőzgépet azt igen, olyat már látott amikor ebédet vitt vagy másért ment az apjához Elmagyaráztam
    Később azzal jött, hogy az nem lehet hogy a világűrben jártak emberek és nem találkoztak Istennel
    Nyugodjon békében!
    Jankó51, mátéapu és movisz kedvelte ezt.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Később azzal jött, hogy az nem lehet hogy a világűrben jártak emberek és nem találkoztak Istennel
      Igen, nemcsak a világ változik körülöttünk, hanem vele együtt a néplélek is. Jó régen lehetett ez a beszélgetés is, kb 55 éve?
      Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Jó régen lehetett ez a beszélgetés is, kb 55 éve?
        A dédnagyapám a 70-es évek elején, oldalról nézte a TV-t, mert meg akarta lesni ki rajzolja oda a képet.
        Titus, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A dédnagyapám
          Höhö, jó!
          Tanultam programozni a DOS világban, de a tologatós okostelefont utálom, nem tudom kezelni. Igaz nekem nincs is
          Titus, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Van rendszáma
            Click image for larger version

Name:	BJ0.JPG
Views:	108
Size:	149.6 KB
ID:	233738
            Titus, pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Tudom hogy valakinek a fiókjában van egy ilyen benzincsap 14x1.5 menettel. Betekerős, tehát a tankban a menet

Name:	benzincsap.jpg
Views:	31
Size:	208.5 KB
ID:	234708
              Emlékeim szerint talán Junak vagy AWO Simsoné volt/ak/. A párjának letört a karja
              Kerestem a neten, hasonló menettel 50€. Olcsóbb lenne nyomtatni egyet

Pucolom a tankot, mert az utóbbi érdeklődő "megsértett" . 1kg-ot tettem 18L-hez

Name:	citfrom.jpg
Views:	31
Size:	261.9 KB
ID:	234709
              pasetta kedvelte ezt.

Komment

. A párjának letört a karja
                Meg lehet szépen ragasztani utána felpolírozod , újszerű lesz ! Pillanatragasztóval előirt technológiával , türelemjáték ....
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  szépen ragasztan
                  Arra is adj 5letet hol lehet a kb 35 éve letört darab. Biztos megvan, ki tudja hol, mert műanyag, rozsda nem eszi

Talán két Ural csappal meg lehetne oldani hogy egyforma legyen, de a rohadt pénz megint, 9ezer a kettő, annyit már nem akarok rááldozni.

Komment

A párjának letört a karja
                    https://jaszmotor.hu/termek/36202/be...BoCXyEQAvD_BwE
                    Igaz vajszínű, de szerintem máshol találni feketét is ha jobban nekilát keresni az ember.

Komment

vajszínű
                      aZ ÁRA VISZONT KŐKEMÉNY

Komment

aZ ÁRA VISZONT KŐKEMÉNY
                        Szervusztok! Háááááááááááát. nem olcsó! DE! Én segíteni szeretnék és találtam valamit, ami olcsóbb! Lehet nem tetszik, vagy nem ez kéne, de ezt leltem! NÉZD!: https://gmoto.hu/sw-9-szurke-keziker...ez,347946.html Jelenleg 1 880,00 Ft. Forint árfolyam függő.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2025 jan. 29, 12:19.
                        mátéapu kedvelte ezt.

Komment

TADÁÁÁÁÁM! Szóljanak a harsonák! Van fekete is, de drágábban picivel. 2 280,00 Ft
                          https://gmoto.hu/csavar-csaptelep-anya-sw-9,137702.html
                          mátéapu kedvelte ezt.

Komment

És tankgumi is akad. https://gmoto.hu/tartaly-gumi-horex-...ly,141261.html
                            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Lehet nem tetszik,
                              Köszi! ez lesz az a kar!
                              Nem! Majd kap fekete szprét. Elöször is minden forintomat az autómra kell költeni, vezérműszíj és tsai. csere mert nem tudom az előéletét, min. 4 gumi, mert vizsga a nyáron. És bár kevés helyen hiányos belül a b.tank, veszek egy 2komponenses szprét. Át kellene variálni a fúvókáját , mint a WD40-é, hogy a tank belső-felső részét is befessem

Tankgumi?? MI a fenyő?!
                              Kaptam ajándékba 1 pár újat Németböl. Ki gondolta volna hogy Mo-gon kapható
                              mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Tankgumi?? MI a fenyő?!
                                Kaptam ajándékba 1 pár újat Németböl. Ki gondolta volna hogy Mo-gon kapható
                                Hahahahhaha! Éjjel nem tudtam aludni, nehezen aludtam el. Aztán reggel neki álltam mosni és.... És megvilágosodtam! Eszembe jutott, hogy Romethez szeretnék venni 60-as hengert és dugót, gyűrűkkel. Az pedig a Gmotonál van figyelőbe téve. Miért ne lenne náluk Junak vagy Horex alkatrész... Hát erősen utángyártottak a karok. De vannak. Van fekete is! Bár ahogy írtam drágább. A tangumit meg heccből tettem ide. Az árazás az érdekes. Ez egy külföldi bolt! Itt Magyarországon csak weboldaluk van. Talán Lengyelek. Viszont e miatt euróban számolnak, ami nekünk rossz. Sajna amikor elkezdtem nézni a Romet hengerszettet, akkor 16500 volt a Kengo gyártmány, most 18210. Plussz szállítás. Végülis ezek már HÉA-val ennyik. Azaz ÁFA már nem jön rá.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X