Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Babetta 207
Collapse
X
-
másodikba 20km/ó-nál kapcsol.
........íme a fiók ,,Sárkány"!Mire nem képes egy szabad idős nyugger!???!Főleg ha kicsit benzinvérű!
Fölfelé? Azt meg hogy?
- - - Updated - - -
.le van hegesztve.
- - - Updated - - -
Húztam neki egyszer csak felváltott!Megíndult mint a rakéta!Mostmár váltogat!Lehet hogy a sok állástól valami leragadt!Nem értek én az ilyen űrszerkentyűkhöz!https://youtu.be/RqwGGzpy9WE
- 4 likes
Komment
-
A váltó a gázmarkolat alatt van egy tolókar formájában. Első motoros "próbálkozásom" egy piros fenevaddal történt sok-sok éve. Tank helyett Lada fékolajtartályt kötöttem a kormányra. Átveszem tőled egy Mustang cigarettáért, bár lehet, hogy már nem gyártják. Meg kell kérnem pár nap szabit, amíg hazaérek vele.apacsavo kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Jó az az oldal amit dvtamas ajánlott.
Igaz, a 210-eshez nincs részletes szerelés leírás, de van műhely kézikönyv, az is hasznos lehet.
http://jawamoped.hu/dokumentacio/eredeti/b210mker.pdf
... most hogy beleolvastam, meglepődtem... még ez is 1:33 keveréket kér enni?
Azt gondoltam ez már 1:50-essel megy, de legalább 1:40-nel...
- 2 likes
Komment
-
Akkor ez mi?
Korábban mikor rányomtam a szerelés - Babetta 210 szerelése menüre, olyasmi üzenet jött hogy a tartalom fejlesztés alatt...
Kb. két hete is ez volt, mikor a Robi 55 kapám gyújtását kellett gyógyítanom és kerestem volna Babetta 210 kapcsolási rajzot.
- 1 like
Komment
-
Fórumtársaim (az úrban!)!
Egy kérdéssel,kéréssel fordulok tisztelt benzinvérű társaim felé hogy a Babetta 210-essel eltöltendő szenvedésteli napjaimat lerövidítsétek.Legyetek szívesek útba igazítani a tudatlanság útvesztőjében tévelygő zaklatott elmémet.Ugyan is: E fantasztikus szerkezet nem adja olcsón a bőrét.Mivel rozsda hegyeket találtam a tankjában levettem a karburátorját és kitisztítottam......aztán beütött a menykő mert vissza szerelve túlfolyt tehát újra leszedtem aztán újra és már kissé tébolyult dühvel újra.....és azóta nem üzemel rendesen!Lövöldözik a karburátorba,nehezen indul ha felkapcsolom a lámpát akkor csak alapjáraton hajlandó járni!Arra gondolok hogy elcsesztem a benzinszintjét!Most a garázsban áll a sarokban!Büntibe van!
Kérdésem:Jól elmélkedek-e a benzinszintről vagy netán akad valami olyan hibaforrás ami ez aprócska ,,Sárkány bébi" tipus hibája lenne?Ha benzin szint akkor hogy állítsam be helyesen?Mert a leírásban szereplő átlátszó csöves megoldás itt nem jó!Nincs az alján lik!
Előre is gratulálok a helyes megfejtőnek!Mehet a ,,Tablettával" egy kört!De ha jól esik többet is!
- 3 likes
Komment
-
Szervusz Gyuszi!
Kétsebességes Babettával nem volt még dolgom,de egysebességessel annál inkább.Az egysebességes porlasztójának az úszója dupla úszódobos,könnyen előfordul,hogy a benzinszint állítása közben,a két úszó egymástól távolabbra kerül és ezáltal megszorulhat az úszóházban,-aminek egyenes következménye a túlfolyás.Meglehetősen sok türelmet igényel a Babetta porlasztó beállítása,de ha sikerül nagyon meg tudja hálálni.
Irénke fiatalabb korában mindig a tetejébe ült és úgy száguldozott vele mint a villám,télen-nyáron egyaránt.Nekünk nagyon bevált és nagyon szerettük,amennyiben egyszer normálisan rendbe van téve,hosszú ideig képes problémamentesen üzemelni.
A rozsdás tankkal viszont kezdeni kell valamit,mert az állandóan a porlasztóba jutó szennyeződés is kitámaszthatja a tűszelepet és az is túlfolyást okozhat.Sajnos ha egyszer beleevett a rozsda a tankba,-hát annak renbetételéhez nagy türelem és sok idő szükséges.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment