Oda van felhegesztve, ahol a váz alsó csöve meg van vastagítva. A 634-01 en gyárilag nincs.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
jawa 350 634 felújítása
Collapse
X
-
Egy javaslat mivel elég nehéz a gép oldalról minden képen ki kell merevíteni a felhegesztett tartót mert elgörbül használat közben és 8 mm-nél ne legyen vékonyabb.Én egy 3/4 "csövet vágtam ketté és arra tettem rá majd azt hegesztettem a vázra. A Sport CZ-m re én is először merevítés nélkül tettem fel és bizony felmálházva hajlik!Tamás78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOda van felhegesztve, ahol a váz alsó csöve meg van vastagítva. A 634-01 en gyárilag nincs.
Akkor marad támasz nélkül, mert meghagyom eredetiben. Nem hegesztgetek.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kis ügyességgel hátra a keréktengelyhez csinálhatsz valami ETZ oldalsztenderhez hasonlót. Igaz hegeszteni kell, meg feláldozni egy távtartót és fékkitámasztót. Ennyit megér. A kipufftól macerás elférni, de megoldható."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKis ügyességgel hátra a keréktengelyhez csinálhatsz valami ETZ oldalsztenderhez hasonlót. Igaz hegeszteni kell, meg feláldozni egy távtartót és fékkitámasztót. Ennyit megér. A kipufftól macerás elférni, de megoldható.
http://redhotmotors.hu/spd/210000007...LTAMASZ-KPL-16Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2018 máj. 14, 22:10.
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy olyat nem lehetne, mint az 559-re? Olyat ami bilinccsel kapcsolódik a vázhoz a bölcső résznél."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az sem lenne rossz, de most azon gondolkoztam, hogy olyat nem lehetne, mint az 559-re? Olyat ami bilinccsel kapcsolódik a vázhoz a bölcső résznél. Vagy egyszerűen csak az 559-re valót rárakni. Lehet kapni is készen de nagyon drága (13000ft).
http://redhotmotors.hu/spd/210000007...LTAMASZ-KPL-16
- 2 likes
Komment
-
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
SZia , nekem van ilyen .Elég gyenge cucc ...
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon jó lenne valami mert bitang nehéz motor ez a 634.
Nem szólhatok semmit mert a hegesztett fülre felraktam a támaszt ,és a régóta őrizgetett új jobboldalit is felszereltem a Pannóniámra igaz nem használom őket,de szeretem ha mindenféle kütyü rajta van.....Tamás78 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem nehéz,keresd meg a felállítás módját.
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem mindegy merre áll a kormány
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy betanult mozdulattal egyszerűvé válik a felállítás.
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem szólhatok semmit mert a hegesztett fülre felraktam a támaszt ,és a régóta őrizgetett új jobboldalit is felszereltem a Pannóniámra
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszeretem ha mindenféle kütyü rajta van.....
Remélem nem sértődtél meg Máté ????? Ha igen , majd valahogy kibékülünk ...
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKissé rogyasztassz és kiegyenesedsz és már levegőbe a gép.
Viszont a tervezés sokat számit,a Kawa 250-kiló és könnyebb sztenderre tenni mint a 146-kg-os Pancsit (na ezért Apae megskalpolna )"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBetenném ide a kérdésem, hátha valaki
Milyen mérete lehet ennek a telo porvédőnek? Telefont nem veszik fel, emilre nem reagálnak
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem ilyen van rajta.
/miért irjak legalább 20 karakter hosszt? /
Komment
Komment