Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jawa 350 634 felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Január- február és itt a motoros szezon .
    Végre elvitték tőlem az életemet megkeserítő Pannóniát...Felszabadult egy kis hely, kezdhetem én is a 634 et.
    joker, RedBull477 és sepy kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Végre elvitték tőlem az életemet megkeserítő Pannóniát...Felszabadult egy kis hely, kezdhetem én is a 634 et.
      Mi volt vele a baj/bajod?

Komment

Az, hogy 7 éve hozták hozzám összerakásra 2 vesszőkosárban. Azóta csak rakosgatom ide oda, nagyon útban volt már. 2* kellett összeraknom szétszednem, mert közben költözködtem is. Kb 30 % hiánnyal, és rengeteg rossz alkatrésszel. Úgyhogy az üzemképesség elérése is komoly kihívás volt.
        RedBull477, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

"...kezdhetem én is a 634 et..."
          Szia Wsievers!

Mit csinálsz a 634-el(?)...Te is felújítod, vagy mi?

Komment

Te is felújítod, vagy mi?
            Nehezen indul, ha be is indul fullad. Szimmeringeket kicseréltem de ez nem segített. Nem én szereltem össze, így bele kell nézzek, hogy jól rakták-e össze. Labirinthibára gyanakszok. Olyan, mintha nem bírna szívni, nincs elősűrítés, pedig a kompresszió jó.

Komment

Nehezen indul, ha be is indul fullad. Szimmeringeket kicseréltem de ez nem segített. Nem én szereltem össze, így bele kell nézzek, hogy jól rakták-e össze. Labirinthibára gyanakszok. Olyan, mintha nem bírna szívni, nincs elősűrítés, pedig a kompresszió jó.
              Volt már olyan szerelő "mester"aki fölcserélte a dugattyúkat, az is hasonlóan viselkedett.
              wsievers kedvelte ezt.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Volt már olyan szerelő "mester"aki fölcserélte a dugattyúkat, az is hasonlóan viselkedett.
                Első dolgom volt ezt ellenőrizni, az rendben van.

Komment

Jut eszembe, Wsievers!

Megnézted a képeket,amit a "634 javítás"-nál felraktam? Mit szólsz hozzá?
                  Ha nem lehet "előhívni" akkor szólj!

Komment

Nem, mert nem jeleníti meg. Rosszul töltötted fel valószínűleg, próbáld az egyszerű feltöltést, és egyenként tedd fel.

Komment

Click image for larger version

Name:	WP_20150105_001.jpg
Views:	1
Size:	194.8 KB
ID:	143540Click image for larger version

Name:	WP_20150105_004.jpg
Size:	195.0 KB
ID:	143541Click image for larger version

Name:	WP_20150105_005.jpg
Size:	194.6 KB
ID:	143542Click image for larger version

Name:	WP_20150105_006.jpg
Size:	199.4 KB
ID:	143543Click image for larger version

Name:	WP_20150105_007.jpg
Size:	195.2 KB
ID:	143544Click image for larger version

Name:	WP_20150105_008.jpg
Size:	195.0 KB
ID:	143545Click image for larger version

Name:	WP_20150105_010.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	143546
                      remélem, most már jó lesz?!

Komment

Ezt meg kell próbálni görgőzni. Teljesen jól néz ki. Van tömítésvastagság középen Elmondanám, én oda nem teszek papírtömítést, mert csak gondot okoz. A 634 esemen van, azért is akarom szétszedni.

Komment

Ezt meg kell próbálni görgőzni. Teljesen jól néz ki. Van tömítésvastagság középen Elmondanám, én oda nem teszek papírtömítést, mert csak gondot okoz. A 634 esemen van, azért is akarom szétszedni.
                          Nem az én blokkom, ez a donor!
                          Milyen gondot okoz a tömítés? Gyárilag is volt...annó, nem?

Komment

Milyen gondot okoz a tömítés?
                            Nagy lessz a lógása a váltótengelyeknek. Én nem használok, oda csak paszta megy. A labirint körül elég vékony a tömítőfelület, vékony a tömítés, és a papír általában kicsúszik, elszakad. Gyárilag a 350 es Cz-n nem volt.
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

Nagy lessz a lógása a váltótengelyeknek. Én nem használok, oda csak paszta megy. A labirint körül elég vékony a tömítőfelület, vékony a tömítés, és a papír általában kicsúszik, elszakad. Gyárilag a 350 es Cz-n nem volt.
                              Értem!
                              Akkor viszont mi van,ha a két blokk-közép nem igazán illeszkedik "résmentesen" (egyéb okok miatt)?
                              Mondjuk azért,mert valaki már előzőleg nem túl szakszerűen oldotta meg a széthúzást?

Komment

Akkor tusírozás(tusírlapon), vagy csiszolás üveglapon(pótcselekvés ) , váltóhézagolással fűszerezve. Kissebb hézagokat befog a tömítőpaszta is, raktam már össze FBS sel, piros blokktömítő pasztával, valami Locktite váltóragasztóval(utána alig bírtam szétszedni) is, teljesen megfelelt mindegyik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X