Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jawa 350 634 felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tőlünk KB 20-25 km-re van Mikófalva , szeretnéd hogy megnézzem neked ? Vagy mi a szándékod ?
    Szia Zahi!
    Nos, nem tudom, hogy szokott-e arra utad vinni? Ha igen, akkor elfogadnám a segítséged, ha megtennéd.
    Előre is Köszönném!
    zahi kedvelte ezt.

Komment

Ha OK, akkor holnap elszaladok bevásárlás után ," megvizslatom " , csak egy címet légy szíves küldj már hozzá privátban , - gondolom már úgyis megvan - , ilyen késői időpontban nem illik telefonálni .... Reggel meg v.színű úton leszek (mint a lószar ) "minekután" megint a legkisebbet zavarják el a "bótba"! ( anya éjszakára megy melózni , reggel meg nem engedem csak alvás után tevékenykedni , ha nem akarok veszekedős napot magamnak ... )

Komment

Ha OK, akkor holnap elszaladok bevásárlás után ," megvizslatom " , csak egy címet légy szíves küldj már hozzá privátban , - gondolom már úgyis megvan - , ilyen késői időpontban nem illik telefonálni .... Reggel meg v.színű úton leszek (mint a lószar ) "minekután" megint a legkisebbet zavarják el a "bótba"! ( anya éjszakára megy melózni , reggel meg nem engedem csak alvás után tevékenykedni , ha nem akarok veszekedős napot magamnak ... )
        Kedves Zahi!

Elnézésedet kérem, de nem hívtam fel az eladót,mivel -eddig- vártam a "jó szerencsére", hogy valaki...
        Így aztán nincs cím.
        Azt láttam, hogy ez az ember sok mindent árul, ezen kívül...többek között azt a 6 voltos "generátorokat" is,amelyet nem rég "kitárgyaltunk" valamelyik topic-ban...
        A tel.száma itt van 06 70 9493309
        de ezt, ugye Te is tudod!

Komment

OK . megteszem amit tudok .
          sepy kedvelte ezt.

Komment

OK . megteszem amit tudok .
            Kedves Zahi!

Előre is Nagyon-Nagyon Köszönöm!

Üdvözlettel!

Fergusson

Komment

Egy szép 634-01 felújítás: Krisjanis Jawa 634.01 + velorex 562 RAL3004...Jawa bordó szín
              sepy, Oerdie és 3 további látogató kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kedves Fergusson !

Küldtem a Mail-t a privát címedre !
                Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Kedves Fergusson !

Küldtem a Mail-t a privát címedre !
                  Kedves Zahi!

Én is küldtem Neked mailt!

De, innen is KÖSZÖNÖM a segítséget!

Komment

OK . nincs mit ! Lehet morfondírozni ...

Komment

Kinek mi a véleménye az alant betöltött képről? Kíváncsi lennék?!

Click image for larger version

Name:	WP_20150113_010.jpg
Views:	1
Size:	200.4 KB
ID:	143595Click image for larger version

Name:	WP_20150113_011.jpg
Size:	201.4 KB
ID:	143596Click image for larger version

Name:	WP_20150113_012.jpg
Size:	202.0 KB
ID:	143597

Ez a donor blokkom forgattyús-háza...szép,mi?
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Úgy néz ki, mintha a bal oldal felé elcsúszott volna a főtengelyed. A jobboldali homlokfelület csak kormos, a baloldali pedig berágódásos fényes. Ezért gondolom így. Itt valami nagy disznóság történt.

Komment

A pontozás a blokkfélen nagyon kemény!
                          Gond lessz. A főtengelysonkád egy esetben érintheti a blokk oldalát, ha az az oldali sonka "lebeg" tehát síkban üt. Valószínű valaki szétszedte már a főtengelyt, és nem jól rakta össze. Az első nekem is így sikerült annó...
                          Jó lenne rámérni, bár előfordulhat az is, hogy vmi(tűgörgő) került mellé, és az karistolta össze. Ütésellenőrzés nélkül azt a főtengelyt ne tedd be.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 16, 08:58.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nos, köszönöm a megállapításokat! Még várok pár hsz.-t ez ügyben...hátha?!
                            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv ezt a blokkot érdemes még összerakni ?
                              Az a csapágy szerintem a pontozások miatt bekövetkező torzulások miatt ragasztandó lesz !
                              Egyébként a sonkát direkt (!) azért érintették a blokkfélhez hogy nagyobb fordulatszámról gyorsabban essen vissza a fordulat alapjáratra ....

Komment

Nos, Kedves Zahi, nem ilyen h.sz-re vártam, de viccnek elmegy (tudom,annak is szántad)
                                A blokk -már- csak "szemléltető" eszköznek maradt meg, ami használható belőle, már kivéve és "elraktározva"...pótnak.
                                Ja! A főtengelyt elvittem megcsináltatni. Végül is így döntöttem...nem morfondíroztam tovább...

Üdv!
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 jan. 16, 16:47.
                                zahi és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X