Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1980-as Romet kadet

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez így van

Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el

Komment

Na srácok halad a munka mondta a szerelő hogy kb másfél két hét és kész a gép és közbe én is csinálom a kisseb alkatrészeket de az a kérdésem hogy honnan és milyen gumi kéne rá tudtok küldeni lenket?

Komment

Komár moped 1979-es évjárat...

Szia tibi495!

Itt sok oldalt fogsz találni,ahol gumik is vannak....

Erre szinte minden gumi jó, csak a méretet kell tudni...
        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 jún. 19, 22:20.

Komment

A romet Stomil gumit használt. A méret 16/225. Ha korhűt akarsz fel tenni, akkor drága lesz, de stimmel a mintázat. ( 2,25-16 VRM343 Vee Rubber vagy 2,25-16 M03 Mitas Mopedgumi ) Viszont ugyanúgy kopik majd, mint a másik mintájúak. Itt nézelődj kedved szerint!
          Motor, Robogó, Quad/ATV, Gokart és Kerékpárgumik - Motor, Robogó, Quad/ATV, Gokart és Kerékpárgumik
          Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2015 jún. 20, 13:29.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A romet Stomil gumit használt. A méret 16/225. Ha korhűt akarsz fel tenni, akkor drága lesz, de stimmel a mintázat. ( 2,25-16 VRM343 Vee Rubber vagy 2,25-16 M03 Mitas Mopedgumi ) Viszont ugyanúgy kopik majd, mint a másik mintájúak. Itt nézelődj kedved szerint!
            Motor, Robogó, Quad/ATV, Gokart és Kerékpárgumik - Motor, Robogó, Quad/ATV, Gokart és Kerékpárgumik
            Szerinted ez akkor jó lesz? http://www.tapadas.hu/kosarba/2-25-1...opedgumi-78089

pasetta kedvelte ezt.

Komment

tibi495 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szerinted ez akkor jó lesz? 2,25-16 M03 Mitas Mopedgumi
              Szerintem igen! Ha az eredeti mintázat a cél, akkor jó a minta választás. Kicsit puhább a Vee Rubber-nél. Volt szerencsém a haver Komarjára Wee Rubber-t fel rakni. Az kész szenvedés volt! A sajátomon Mitas van. Azt az útszélén is letudom szedni a felniről, nem kell hozzá Lada gumi szerelő vas.
              Totyi kedvelte ezt.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem igen! Ha az eredeti mintázat a cél, akkor jó a minta választás. Kicsit puhább a Vee Rubber-nél. Volt szerencsém a haver Komarjára Wee Rubber-t fel rakni. Az kész szenvedés volt! A sajátomon Mitas van. Azt az útszélén is letudom szedni a felniről, nem kell hozzá Lada gumi szerelő vas.
                Akkor jó kösz a segítséget

pasetta kedvelte ezt.

Komment

Na haladok ma fogom a tank ból kiönteni a cucost azt kész is de az lenne a kérdésem éb soha nem tankoltam ilyen motort én csak mentem velük nekem egy 4 ütemű cross om volt ugyhogy az lenne a kérdésem hogy keverjem a benzínt meg a 2 ütemű olajat?

Komment

Veszel benzinkúton vagy motorosboltban kétütemű motorolajat (nem helyettesíthető más olajjal!),
                    kimérsz belőle 1,5 dl-t, ehhez 5 liter 95-ös benzint, összerázod, és mehet a tankba, ennyi.
                    pasetta és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Rendben köszi gondoltam megkérdezlek titeket is mert a benzínkúton azt mondták hogy 1dl 4 liter benzínbe kell

Komment

ma fogom a tank ból kiönteni a cucost azt kész is
                        Azért majd írd meg mennyire használt a sitromsavas cucc, kíváncsi vagyok.

- - - Updated - - -

1dl 4 liter benzínbe kell
                        Az 1:40-es keverék talán kevés, 1:30 a gyári előírás, (az általam leírt arány 1:33-as)
                        pasetta és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

- - - Updated - - -

Az 1:40-es keverék talán kevés, 1:30 a gyári előírás, (az általam leírt arány 1:33-as)
                          Komarba kell az 1:33 keverék...

Komment

Rendben akk majd 1.33 as keveréket rakok bele és majd irok meg próbálok képet is csinálni

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

- - - Updated - - -

Na 3 napig áztata de sajnos még egy kicsi mindig van rajta

Komment

Tényleg szebben le kellett volna szednie...
                                De ha alaposan kiöblíted, így is jó lehet. Vagy még most megismétled a folyamatot...
                                Szűrőt viszont mindenképpen iktass a tank - porlasztó közé.
                                Click image for larger version

Name:	benzinszuro1.jpg
Views:	1
Size:	12.8 KB
ID:	144771Click image for larger version

Name:	benzinszuro2.jpg
Views:	2
Size:	11.1 KB
ID:	144772
                                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 jún. 22, 14:07.
                                pasetta kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X