Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na srácok halad a munka mondta a szerelő hogy kb másfél két hét és kész a gép és közbe én is csinálom a kisseb alkatrészeket de az a kérdésem hogy honnan és milyen gumi kéne rá tudtok küldeni lenket?
Szerintem igen! Ha az eredeti mintázat a cél, akkor jó a minta választás. Kicsit puhább a Vee Rubber-nél. Volt szerencsém a haver Komarjára Wee Rubber-t fel rakni. Az kész szenvedés volt! A sajátomon Mitas van. Azt az útszélén is letudom szedni a felniről, nem kell hozzá Lada gumi szerelő vas.
Szerintem igen! Ha az eredeti mintázat a cél, akkor jó a minta választás. Kicsit puhább a Vee Rubber-nél. Volt szerencsém a haver Komarjára Wee Rubber-t fel rakni. Az kész szenvedés volt! A sajátomon Mitas van. Azt az útszélén is letudom szedni a felniről, nem kell hozzá Lada gumi szerelő vas.
Na haladok ma fogom a tank ból kiönteni a cucost azt kész is de az lenne a kérdésem éb soha nem tankoltam ilyen motort én csak mentem velük nekem egy 4 ütemű cross om volt ugyhogy az lenne a kérdésem hogy keverjem a benzínt meg a 2 ütemű olajat?
Veszel benzinkúton vagy motorosboltban kétütemű motorolajat (nem helyettesíthető más olajjal!),
kimérsz belőle 1,5 dl-t, ehhez 5 liter 95-ös benzint, összerázod, és mehet a tankba, ennyi.
Tényleg szebben le kellett volna szednie...
De ha alaposan kiöblíted, így is jó lehet. Vagy még most megismétled a folyamatot...
Szűrőt viszont mindenképpen iktass a tank - porlasztó közé.
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 jún. 22, 14:07.
Komment