nem mozog a csapszeg.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
Vagy a dugóban mozog(mint a Lada) vagy a hajtórúdszembe( minden olyan gép, ami seeger és rugógyűrűvel, vagy aludugóval van biztosítva. Mindkettőben nem mozoghat."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Úszócsapszeg... de nem kétüteműben.
...bár lehet, hogy ez is úszócsapszeg lesz, ha a hegyen keresztbeáll nekem a motorban. Úgy behajítom a legközelebbi folyóba, hogy meg se áll a Földközi-tengerig...
- - - Updated - - -
Prox csapszeg, és tűgörgő megrendelve... 8000... :-/taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefortuna"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Megjött a prox csapágy, és dugattyúcsapszeg. Egész igényes kivitel. Érdekes, hogy a falvastagsága kisebb, mint a gagyipiacosnak, de mégis nehezebbnek tűnik.
Azon gondolkodom, hogy milyen biztosítógyűrűt tegyek bele. A gyári drótot, vagy rendes zégert, vagy fül nélküli zégert? Én az utolsót tenném legszívesebben, de a dugóban a drótnak van előkészítve a hely, ami íves. A zéger meg szögletes.zahi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv gesszti !
Bocs hogy belevau , talán nem az én fertályom ... De ha megengedsz egy megjegyzést , én a kör keresztmetszetű biztosító gyűrűt tennem bele , mégpedig úgy hogy a felhajlított végeket lecsípném , lecsiszolnám. A ki - be szerelést megkönnyítendő pedig egy horony szerű, nem túl mély kis bemarást ejtenék a dugattyún a csapszeg furatnál "vízszintes" irányban "gömgölyű" tűreszelővel , csak nehogy gyengüljön , de a biztosítóhoz hozzá férjek .
Sajnos már jártam úgy hogy a csapszeg külső letörése olyan nagy volt , továbbá a biztosító felhajlított kis fülei is befelé álltak , hogy a csapszeg (fene tudja miért talán minimálisan kúpos volt ) egyszerűen kitolta a biztosítót , ami önálló útra kelt a henger fala , és a dugattyú palástja közt ... az eredményt nem részletezem . ( igaz ezt egy magyar motor produkálta ! ) Ezt a megoldást pedig nem én találtam ki valamelyik japó márkában láttam ...
A szögletes keresztmetszetű seeger gyűrű alkalmazását, esetleg a dugó után munkálását követően (bizt.gy. horony) kellene megpróbálni , de az előző olcsóbb és egyszerűbb is . De ezek csak egyszerű javaslatok ...
- 3 likes
Komment
-
ami önálló útra kelt a henger fala , és a dugattyú palástja közt
A Pannoniások elég gyakran szerelik így, levágva a zégergyűrűt. Megelőzendő a bajt.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 júl. 01, 14:09.
- 2 likes
Komment
-
Összeraktam a gépet. A prox csapszeget úgy kellett behúznom csavarral a felmelegített dugóba... Ez onnan nem fog kijönni önszántából szerintem. Találtam elég jó anyagú normális G alakú biztosítógyűrűt, és azzal összeraktam. Határozottan kellemesebb hangja lett a mocinak. Egy kis mz-s zörgés maradt benne, de annyi meg kell...
Ha valaki ilyet rak össze, akkor ne sajnálja bele a prox csapszeget, és görgőskosarat.
- 4 likes
Komment
Komment