Főtengelyszimering./?
Úgy gondolom a sebváltó olaj szintje elárulja a dolgot egy idő után. Eddig összvissz kb. 100 km-t mehettem a motorral, az olajszint még rendben van.
- - - Updated - - -
Ha nem 100%-os a tűszelep

) Próbálgasd és meglátod jó lesz az! 
. Meg kell időnként rövidebb ideig ijeszteni de légy türelmes.
A gépnek járódnia kell, nekem pedig még ki kell ismernem. A hétvégi 40 km-es karika egy tökéletes alkalom volt erre. 60-70 között igen kellemesen lehet motorozni vele. 50-nél még egy kicsit szitál a kormány, ami időnként zavaró, tehát állítgatni kell a küllőkön is. 70 fölött még nem érzem magam biztonságban rajta, de nem is kell neki sem még az a tartomány. Még korábban egyszer zavartam meg 90-ig, majd vissza is engedtem. De még ez is elég volt neki, hazamentem, leállítottam, másnapra pedig meg volt szorulva a dugattyú
Szerencsére sebességbe téve, hintáztatva előre-hátra egyszercsak megindult. Úgyhogy azóta hanyagolom még az ilyen rövid hajszákat is.

Hogy mi vezérelt akkor, már nem tudom. Most lejjebb tettem egy rovátkával, de nem tudtam kipróbálni, eleredt az eső. Az úszó beállítás viszont tökéletes volt, a gyári előírásnak megfelelően, zárt állapotban a porlasztó peremétől az úszó legalsó pontja 26mm, nyitott állapotban 34mm. Ezt nem is akarom eljátszani.
Komment