Dugulás bizony! A benzin szűrő csodákra képes hidd el! Én elhittem és tényleg így van. Használom, boldogan, dugulás mentesen. 2-300 Ft - ot bőven megér!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia megszorulás
Collapse
X
-
Találtam egy ilyet az egyik fórumtársnál: Pannónia súbertolattyú - Blogok - Veterán fórum
Gondolom megkérdezem ,hogy a tolattyú hangját hol hallotta, de látom tavaly lépett be utoljára
Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!
Komment
-
Fonendoszkóp, és meghallod, honnan jön. Vagy kalapácsnyél, hosszú szelep stb...
Neeeeem, nem vagyok beteg: http://www.motorcycle-superstore.com...er-stethoscopeheeegany kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Béla Rácz
Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!
- 3 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseujjaddal megtámasztanád a súbert
...inkább egy hosszú vékony fapálcával ?
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseinkább egy hosszú vékony fapálcával
Majd odébb akartam tolni a motort, de sebességben volt. Ahogy lelöktem sztenderről, a motor vett egy nagy levegőt és beharapta a rongyomat. De úgy, hogy szét kellett szedni miatta
Erre nem vagyok büszke, de azért így utólag mulatságos...
- 10 likes
Komment
-
Örömmel jelentem be, hogy kb. két hónap után ma újra saját erőből két kerékre állt, vagyis gurult a gépjárművem.
Most jöttem meg az első 10 km-es körről, szépen, csörgésmentesen, jó erőben találtam a motort, a nyersesség és az erőteljesebb melegedés még érezhető természetesen.
A megvalósításban nagy köszönet illeti Joker-t, aki a hengerfúrást személyesen intézte. A kivitelező szaki személyét illetőleg nevezetesen Szikszai Károlyról van szó, aki maximálisan profi munkát végzett.
A dugattyú általam, illetve a fórumon mindannyiunk által megmutatott gyártmányokhoz képest egyedi, remélem szintén be fogja váltani az elképzeléseimet és várakozásaimat.
- 7 likes
Komment
-
Sziasztok
kis tanácsra lenne szükségem
napokban megejtett 2 utolsó motorozás után azt vettem észre, hogy a következő (másnapi) indításnál nem tudom lenyomni a berugókart
először arra gondoltam, a berugó résszel van baj, de ott minden oké, a kuplungrészt szétszedve minden mozog szépen külön, majd a kuplung nagy lánckerekének anyáját szedtem volna le, amikor megindult, átfordult a lánccal meghajtva a főtengely
2. esetben a berugókar erőteljesebb letaposására megindult, gyergya nélkül szépen lehet vele forgatni a főtengelyt, semmi hangját nem hallani üresen forgatva, be is indul, de nemtudom mi lehet ez?
úgy tűnik, mintha a leállítás után megragadna picit a motor, lehetséges ez? talán a csapszeg?
nincs még benne összerakás óta 20-30km, eddig ezt nemm csinálta, csak mostanában, lehet a nagy meleg az oka?
a fúvóka 120-as, a gyertya kormos, úgy gondolom, kap keveréket eleget, menet közben nincs jele ragadásnak
köszönömUtoljára szerkesztve a következő által: Noob; 2015 júl. 18, 11:41.
Komment
Komment