Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia megszorulás
Collapse
X
-
Nekem a barna foltokból úgy tűnik, mintha a hengerfurat nem lenne tökéletesen kör keresztmetszetű mindenhol. Illetve a dugattyúgyűrűk elszíneződései is érdekesek, bele voltak próbálva a hengerbe összeszerelés előtt? Lehet hogy kevés a gyűrűhézag és azok feszülnek be melegen, mert a dugattyún nincsenek felkenődésnyomok.
-
Udv mindenkinek!LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Nekem is szinten ugyan ez a bajom a Tizesemen ,be ciripel miutan tartosan mentem vele 3 ,4 kilometert .
Minap keszitettem nehany kepet a dugorol es a hengerol is !
Leave a comment:
-
Üdv Beagle!
Amennyiben Bk3-27-es porlasztó van a motorodon,a bejáratáshoz használj 150-es főfúvókát.A Szente Gyula által írt ,Így gondozd a Pannóniádat is ezt ajánlja!
Leave a comment:
-
Igen,meg is fogadtam! Több lépcsőben variáltam a porlasztóval. Most 125-ös főfúvóka van benne,a sibertű legmagasabb pozícióban (tehát legtöbb benzin),a benzin/levegő csavar kb két fordulattal kitekerve (így jár a legkönnyedebben alapjáraton). Nem fullad,érzésre nem kap sokat és jól megy,szép alapjáratot tudok állítani,a gyertyaképet,viszont még nem néztem.Így is ugyan úgy becsörög 80 felett,sőt ugyanabban a fordulatszám tartományban minden fokozatban. A keveréket 20-ra kevertem (10 l benzin / 0.5 l olaj) Szerintem itt biztosan elcsesztek valamit a fúrásnál,vagy a dugattyú beszerelésnél. Nemsokára minden kiderül,de most még muszáj használnom munkába járásra.ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzegény keverék lesz az oka. Fentebb kaptál már rá tanácsot .
Leave a comment:
-
Ha ez a hozzászólás elkerülné Szőrös figyelmét, akkor mindenképpen megemlítem neki, hogy így ellenőrizze le! Kösz a tippet!ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha mennek vele tartósan, egyenletesen 80-nal, mondjuk 5-10 km-t, majd egy mozdulattal leállítják a motort, egyidejűleg azonnal kuplung.
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Nekem is szinten ugyan ez a bajom a Tizesemen ,be ciripel miutan tartosan mentem vele 3 ,4 kilometert .Bar nekem addig nem eszlelheto csak akkor mikor behuzom a kuplungot es ugy allok le vele ,na en ilyenkor szoktam ezt gaz froccsokel megszuntetni ,de en is arra gyanakszom ,hogy a karburator beallitasarol van szo.
Nekem az elejen elosszor beciripelt es ra egy pillanatra eltompult es megragadt majd hules utan ujra lehetett inditani ,az elsodleges problem a levego csavar volt utana jott az suber be alitas ,hogy kapjon anyagot rendesen bar en 25 kevereket hasznalok, de meg mindig huzamosabb tav utan beciripel es nekem is furt hengerem van 69.5 .
Az utolso dobasom meg az lesz ezzel a hengerel ,hogy kicserelem a fuvokat 125 vagy 130 ha azzal se hadja el akkor felrakom a tartalekot.Annyit hozza tennek azert ezt erdemes megvizsgalni mikor a beznicsapot megnyitjatok a csovet huzzatok le a karbirol es azt nezzetek ,hogy rendesen aramlik,folyik a benzin a tankbol vagy csak eppen hogy mert ez is sokat szamit!!!!!!!
Leave a comment:
-
Guest replied -
A megszorulások oka lehet egy ellenkező irányban beszerelt dugattyú?? Az enyém 80 km/h felett minden esetben bekopog és meg akar szorulni. Sajnos még nem tudom szétszedni,de addig is igyekszem minden lehetséges információt magamba szívni. :-)
Leave a comment:
-
En sajnos a motorom (a PANNONIA TLF) szerelesebe nem nem nagyon tudok bele nyulni mivel Borsodba van en meg nem ott lakom igy amikor neha haza megyek egy evbe egyszer kb valamit halad.A motort azt a Tabori tunning-hoz kuldtem ok csinaltak mindent nem tudom mit tettek bele mit nem ez 2 eve de sajnos meg nem imditottabe senki remelem jol dolgoznak Ezt szeretnem OT-s vizsgaztatni ehhez van motorkuli is.De van egy masik amit szeretnek en csinalni es ebben a projectben nem lessz a torekves az eredetiseg elsodleges elerese hanem az ahogy en szeretnem esztetikailag es a lehetseges technikai megoldasok teren is.Itt van egy nagyon jo muhely Faccioli racing akikkel mar csinaltattam egy par munkat, nem olcso de kifogastalan .
Leave a comment:
-
Üdv!
Tegyél bele 120-as helyett 125-ös, vagy 130-as főfúvókát. Ha járódik (akár 2-3000 km) akkor majd vissza lehet próbálni a kisebb fúvókával. Viszont nem feltétlen eszik kevesebbet kisebb fúvókával.
Leave a comment:
-
Guest replied
- 2 likes
Leave a comment:
-
Majd nem elfelejtettem a szoban forgo motorhoz mar mindent lehet kapni kb. altornativ alkatreszekbol amik javitjak a menettulajdonsagait , es a henger? arra meg nem talalt valaki egy aluminiumot termeszetesen az joval komplikaltabb de biztos voltak probalkozasok .
Leave a comment:
-
A Pannoniák keverési arányát nem csökkentették. Az A-M akkoriban inkább a P-20 -as késésével foglalkozott a Pannoniával kapcsolatban.
Leave a comment:
-
Sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy az emlitett Kawasaki kx 500 (1985-2004) hajtokar aminek az adatai a kovetkezok
dugattyu csapszeg ATMERO 19mm,aravalo csapagy 19x24x25 afotengely es a hajtokar kozotti csapszeg ATMERO 26mm
a ra valo csapagy 26x33x22 a csapszeg hossza 54,4mm Hajtokarban (INTERASSE) a tavolsag a ket csapszeg kozpontja kozott 145mm ez kompatibis a Pannoniaval ? Dugattyut azt nem sikerult ki bongeszni ha valaki tud kuldeni linket koszonom
Leave a comment:
-
És a gyári vizsgálatok alátámasztották, vagy erről már nem adtak hírt?St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmennyiben a gyári vizsgálatok is alátámasztják
Leave a comment:
Leave a comment: