Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
3000 km sok(k)!?
Collapse
X
-
Jaj, jaj! Várj! Kezdjük szépen okosan és ésszel! Szóval ha végig gondolom a gumi rezgéscsillapító, olyan szerkezet, melyben van egy távtartó cső. Körülötte van a gumi. Ha a csavart nagyon meghúzzuk, akkor a tank hozzá érhet a távtartó csőhöz. Ez viheti át a vázról a vibrációt. Nem ismerem a konstrukciót, de nem lehet nagy különbség a gyártmányok között. Azt látom, hogy ha túl húzzuk rossz. Viszont lazán sem lehet a csavar, mert " lifeg " a tartály, ezért törhet! Valahol félúton lehet a megoldás. Addig viszont próbálj egy trükköt! Segéd tartályról itasd a masinát. Gumi szalaggal lógass fel a kormányra egy palackot, hogy ne érjen semmihez. Ebből ejtőtartályt csinálsz. A cső mehet a karbira. Nem is kell menni vele. Indítsd el, majd figyeld a csövet! Ha nincs buborék, akkor jó helyen kapirgálunk!
zahi kedvelte ezt.
- 1 like
-
Kösz a tanácsokat. Én sem úgy gondoltam, hogy lötyögjön a tankpasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha túl húzzuk rossz.
. Igen, szép sorjában mindent ki fogok próbálni. A "főnököm" most egy másik projektre irányított: meggyet kell magoznom töméntelen mennyiségben. Szerinte a buborék megvár
.
- 2 likes
Komment
-
Ja... és előtte le is kell szednem!Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeggyet kell magoznom
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
meggyet kell magoznom
Ja... és előtte le is kell szednem!
Hát igen ... ha magozatlant használsz , keserű lesz tőle a pálinka ....

madorka kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A Pannónia tank - elől,hátul - gumin "lóg"sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem közvetlen szorítja a csavar a felfogató fület
....de legalább nem tör(ne) ki benne a fogamzahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha magozatlant használsz , keserű lesz tőle a pálinka ....
!
Tegnap barátilag megtörtént a karburátor ultrahangos tisztítása. Majd elsírtam magam amikor megláttam (eddig nem tudtam pontosan hogyan történik az). Egy gyönyörű, fényes arcú, fiatalos menyecskéből egy színtelen, fakószürke, gusztustalan, halottember lett
. Az elkövető megvigasztalt: nem nagyon jött ki belőle kosz
. Tanulhatom ki a polírozás fortélyait
.
Komment
-
Sanszos, hogy magam is kénytelen leszek megbarátkozni vele, de egyelőre nem adom felzelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseígy engem nem zavar!
!
Komment
-
Üdv. Mindenkinek!
Reszelgetem a hőszigetelő, textilbakelit közdarabot (3 mm) a henger és a szívócsonk közé. Azt olvastam, hogy mindkét oldalára még papír tömítést is kell tenni. Ha vékony pasztával mindkét oldalán, - papír nélkül - teszem fel, úgy nem jó? Esetleg a bakelit fényes felületét finom csiszolóval meg mattítanám, érdesíteném? Csak mert kényelmesebb lenne
.
Komment
-
Egy profi barkácsoló :aki kireszel bakelitből egy szigetelőlapot,az ugyanúgy csináljon márJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak mert kényelmesebb lenne
.
böcsület-ből is : papír tömítést !
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy profi barkácsoló :aki kireszel bakelitből egy szigetelőlapot,az ugyanúgy csináljon már
böcsület-ből is : papír tömítést !Hát nem hagyjátok, hogy elkényelmesedjen az ember fia...sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePapírt tömítés + paszta a két oldalára alul felül!
Akkor belülről kifelé a rétegrend mindkét irányba: bakelit-paszta-papír-paszta, ha jól értem.
Jut eszembe - ha van még türelmetek - ha már leveszem a szívócsonkot, talán el kéne vinnem esztergályoshoz, hogy szúrjon bele egy O gyűrűnek való hornyot (olvastam itt róla).
Jelenleg ugyanis egy - talán 2x32-es - gumigyűrűt tettem a karbiba, ami ütközik a csonknak, jól odaszorítom mielőtt meghúzom a bilincset és jó. A gond az, hogy ez + 2 mm, a bakelit-papír-paszta +4 mm, a levegőszűrőt meg már így is alig tudom feltenni a szerszámos dobozoktól. ...vagy tekerjem a teflonszalagot, faragni ugyanis semmit nem akarok
?
Komment
-
Nekem a kistraktorba van gumigyürűsJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha már leveszem a szívócsonkot, talán el kéne vinnem esztergályoshoz, hogy szúrjon bele egy O gyűrűnek való hornyot
kellett papír :mert elvulkanizálódott a gumi és nem tömített.....
.Magyarul nem éri meg a fáradságot,viszont ha egy m/m-nyit lecsiszolsz viszanyersz egy kis helyet a légtoroknál és
legalább tudod,hogy a deformáció is kijön síkra..
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment