Nem tudom, nem értek a Pannóniákhoz (máshoz se nagyon) de nem lehet, hogy mégis ez egy olyan öntvény, amelynél a műveleti utasítás határozta meg, hogy P10-es oldalgyertyás vagy T-8 ill. T-9 középgyertyás lesz-e belőle? Ha meg a középgyertya helye lett behegesztve, akkor nagyon tré munka.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T5 henger szerelési, és gyári hibával.
Collapse
X
-
Szerencsére tutom honnan származik , -nem titok : a kisérleti műhelyből .Everything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Lehet, hogy előtte ács volt. Ott a centik számítanak. Fél centire nem adunk.
Ha meg a középgyertya helye lett behegesztve, akkor nagyon tré munka.Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2014 nov. 19, 09:05.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...a Mikulás nem valószínü, de a Jézuska szerintem már festegeti a fékalaplapot
- - - Updated - - -
Szerencsére tutom honnan származik , -nem titok : a kisérleti műhelyből .
Feri bácsi már fél órája köszörül egy irgalmatlan méretű sarokvarratot. Az igazgató meglátja és nagyon ideges lesz:
- Ferikém, a jó életbe (itt volt még más jelző is ), amikor erre jövök, te vagy felhegesztesz valamit, vagy éppen levágod és leköszörülöd!
- Főnök, hát kísérleti műhely, elsőre nem sikerült.
- 6 likes
Komment
-
Igen Odin, persz én úgy indulok neki, hogy nem kisérleti, hanem végleges jelleggel...
Pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy számomra az egyik legjobb dolog a mnotoron való utazgatás, tájnézegetés, túrázgatás... És ehhez nekem a legmegfelelőbb eszköz a Pannónia . Ahogy UK is mondja:
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebár összességében jól eltalált szép motornak tartom.
És próbálom a jót a szépet még jobbá, még szebbé, számomra méghasználhatóbbá tenni...
Ha jobban belegondoltok, az élet célja egy szóban: örömszerzés
- 11 likes
Komment
-
Arra a döntésre jutottam ma, hogy megmentem ezt a gyári-hibás hengert.
Kétkomponensű fémragasztóval, 5.6-os csavart ragsztottam a karburátortalp felfogató menetbe.
Amikor megszáradt levágom a csavar fejét, síkba munkálom, majd megpontozom, kifúrom, majd megy bele az új menet, remélem nekem már jó helyre sikerül!!!Utoljára szerkesztve a következő által: TGT; 2014 nov. 24, 19:45.
- 5 likes
Komment
-
Komment