Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi azt jelenti, hogy ha 'ezredes' mikrométerrel mérve
........
--engem is megszóltak , ha feltételeztem valami spéci szerszámot . Talán egyszerübben csak annyi :talán ugy az ideális ha pl most télen a hideg mühelyben lévő , hideg csapra nem tudod feltolni a hideg csapágyat --de ha 1 órára beteszed az alsógatyádba és utánna igen ---az jó . DIREKT NEM MONDTAM rezsó , sütö és egyéb melegítési lehetőséget !
De ha az azonos hőmérsékletü alkatrészeket kis erővel is tudod párzásra bírni ---még az sem baj --mert a végleges szereléskor egy csipet cs.rögzítő elégséges mágia .
- 3 likes
Komment
-
Üdv!
A felső csapszeg(perselynél)és a dugattyú semmiféle hézagolást nem kér!!!!!!!(Ha nem tud kicsit oldalirányban mozogni a hajtókar, akkor elvetemedhet, mivel összerakásnál soha nem kerül minden szinkronba.) A perselybe pedig olajzóvágatot is szoktam kérni az esztergályostól(kb mint egy zsinórmenet )Viszont fontos, hogy a dugattyúban szoruljon a csapszeg, mert másképp kikoptatja a járatát,és a drót zégert is elrágja, a gyári dugókon van 1-1 fúrat, de az csak akkor fontos, ha mégis megforogna a csapszeg(aminek nem kéne!!!)
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseŐ javasolta,hogy hézagoljam a csapszegnél és akkor csöndben lesz.demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt hiszem arra gondolt, hogy ezzel megakadályozható a hajtókar alsó szem jobbra-balra ütődése a sonkákhoz, ami esetleg a hangot adhatja.majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA felső csapszeg (perselynél) és a dugattyú semmiféle hézagolást nem kér!!! (Ha nem tud kicsit oldalirányban mozogni a hajtókar, akkor elvetemedhet, mivel összerakásnál soha nem kerül minden szinkronba.)joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán mikor a 'páciens' arcából teljesen kifutott a vér, megszánta, és egy speciális csapágylehúzót alkotott jóféle sebészcérnából.nyuszifül és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehengert lelehet venni anélkül, hogy az egész blokkot ki keljen venni a vázból?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Én nem szeretem a segitséget,egyedül dolgozom.Bosszantó ha valakinek jobban remeg a keze mint az enyém
Én a dugattyú szerelésénél,-U-favillát használok ami pont elfér a hajtókar és a csavarok között,de megteszi két egyforma léc is. A megemelt henger(dugattyú)alá betolom,és a lendkereket forgatva megfeszitem
Le,felszerelésnél,gyürücserénél használom."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment