Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv!Elmondom a tutit,ha a traki jobb oldalán állsz így könnyebb lefogatni,Négy hasított fejű -csavarhúzós,csavar közül a jobb felső.Ide van lefogatva a kis tálca.A kuplung tárcsa 15 kecsón.Nekem is kell majd.Csináljuk4

Négyes sikerült a végére,bocsi.Egy szaktanács:Ha a tengelyhez veszel gumigyűrűt akkor a furatot sorjázd ki belülről Belenyúlsz olyan éles a belső fele hogy mikor ütöd be a tengelyt gumistól levágja a gumi felső részét.Utána csodálkozás hogy folyik.

Komment

Kösz szép.Akkor semmit veszem az újat.Ez mér ott van a felújítónál azt mondtam neki érte megyek,mindegy majd érte megyek ha úgy döntök.Ma fel tettem a fékeket és pedálokat el is végeztem beállításukat.Csináljuk!

Komment

Üdv!Ma új területre kalandoztam,a vonó rész volt a soros.Ami nem jött azt lánggal kinyírtam.Megmozdultak a berohadt menetek.Összeállítom szépen aztán felszerelem.Van két halszem csapágy azt pótolnom kell .Nyomjuk.

Komment

Click image for larger version

Name:	Zetor 003.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	137164Click image for larger version

Name:	Zetor 004.jpg
Views:	1
Size:	198.4 KB
ID:	137165Srácok teszek egy képet egy zetorról,remélem ismeri egyikőtök legalább.Ez egy kicsit nygyobb,mint a 25-ös.
          Kérdezem mit kell leszerelnem a sebváltófedél kiszereléséhez? fékelosztó,tank,müszerfal,kézifék,nagyon utban vannak van mód a kikerülésükre?
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Adj Isten!Még nem volt doltgom ilyen géppel de ismerem csak szét nem szereltem.Sajnos én nem tudok segíteni.Valami baja van a gépnek?

Komment

A hidralikaszivattyú,kardán-kapcsolója elszabadult igy egyik sem kapcsolható.ezért szeretném felbontani a fedelet.És éredekelne egy komplett felujitás nélküli tipp kerékszitálás megszüntetésére,csökkentésére.
              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 ápr. 15, 21:57.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Adj Isten!Ma bementem az esztergályoshoz és azt mondta meg is csinálja az anyát a mit vittem neki. Igy már összerakható lesz a váltó és beállítható a pedál csináljuk.

Komment

Üdv!Mateapu,a típus világos nekem,bár ilyet még nem szedtem szét.Egyszerűek ezek a trakik.A fedélhez szerintem le kell dobni róla mindent.A kerék szitálás megfigyelésen múlik.Valami lóg:agy,irányító kar,kormánymű.Valaki mozgatja a kormányt ,valaki figyeli a jelenséget.Meg van ez gyorsan.
                  mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Adj Isten!Hogy halad a masina?Tegnap egy családi gazdaságban voltam látogatóba.Az egész gazdaság 4 kéz munkája apa és fia irányítja a gazdaságot.Nagyon szép volt a gazdaság kertészettel foglalkoznak 27 hektáron ennyi az összterület.Saját kezűleg építettek fel 3 fóliasátrat és számos gépet.Ugyanezek vagyunk mi is apuval csak mi 45 hektáron gazdálkodunk.Jövő héten ha minden igaz festem a tüzest.De minden igazra ember tervez isten végez.Csináljuk!

Komment

Üdv!Én meg szétszedtem a kompresszort,gyűrű törése volt.Veszek hozzá,aztán had szóljon.

Komment

Adj Isten!Kész lett az anyám mármint nem az enyém hanem a tengelyé holnap toljuk is össze a váltó-motor közdarabot csináljuk.

Komment

Adj Isten!Ma felraktuk a sebességváltókart beállítottuk meg is kinlódtuk vele de nagyon preciziósan vált le fel csoportot mindent.KB kész a váltó közdarabot kell betenni és festjük majd a következő hétvégén.Csináljuk!

Komment

Üdv!Sajnos nem tudtam a géppel foglalkozni,bejött a fűkaszálási szezon.Hétvégén Lehúztam a kézi-motorossal :husi rs 543-mal pár ezer négyzetmétert.Közben csinálom a csónakok felújítását.Itt a szezon ,én meg nem vagyok vízen.Tervben van a traktor szín betonozása.Azt se tudom a hajamba kapjak vagy a szemembe.

Komment

Adj Isten!Nekünk is bejött a dologidő baronálás kombizás vetés krumpliültetés.Mi is betonozzuk a gazdasági udvart nekünk is van egy kissebb gépszín a gépeknek kb500nm. Had álljon a gép színben ha olyan sokat dolgoztunk vele a télen.Csináljuk!?Már itt a szezon???Nálunk annyira kintvan a tisza hogy a csárdába a konyhán belefolyik a kondérba.A fűkaszálás kemény meló próbáltam én is:Hajrá

Komment

Üdv ! Hogy állunk?Traki ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X