holdmybeer eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MPM 210 kapálógép.
Collapse
X
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan valamiféle átalakító amivel össze lehet kötni egy hozzá való lámpával?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Köszönöm, tudom nem témához illő de hasonló felépítése van mint az MPM-nek, Robi Rekord 250t ha ismeri valaki, annak is van hasonló világítás kivezetője, pontosabban a képen látható, a pótkocsi vezetékének a vége le van vágva szerintem és szétágaznak a kis réz szalagok benne de össze lehet őket egyvonalba is hozni. Itt is kábelsaru lenne a megoldás, vagy elég csak rátekerni? A piros vég leszedése után egy erős tű szerű képződmény jön ki a kábel közepéből
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt is kábelsaru lenne a megoldás, vagy elég csak rátekerni? A piros vég leszedése után egy erős tű szerű képződmény jön ki a kábel
A szerelhetőség miatt javasolnám a kör alakú sarut az átcsúszik a kivezetés furatán a szigetelőgumival együtt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzoval egy kör alakú sarut húzzak rá erre a kis kábelre amit küldtem azzal a szigetelő piros gumival együtt? Majd a sarunak a végére tekerjem rá a pótkocsibol jövő vezetéket?
Elfáradsz egy villamossági boltba és kérsz összedugható szigetelt kör alakú csúszósaru párt (szuka,kani)1,5-ös keresztmetszetű vezetékre ,ezután szépen rászereled a gép és a pótkocsid vezetékére ezután nem kell tekergetni csak széthuzni és összedugni....."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az a hengeres csatlakozóaljzat a nyerő:és annak kell még a párja...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
https://shop.traconelectric.com/prod...mm--d24mm--PVC Esetleg ez ami olyan mintha bele való lenne, a hengeres aljzatba
- 1 like
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg ez ami olyan mintha bele való lenne, a hengeres aljzatba
Mostmár az a lényeg,hogy azonos méretűek legyenek,szerintem boltba kell venned:mert a posta többszörösébe kerül mint maga az alkatrészed...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Üdv újra, tudom megint nem topikhoz illő de legalább nem lesz csend a világítás működik a robin, légszűrőt is kipiszkoltam, karbit is átfujtam minden, most meg nem kap benzint, minden csavart gép könyv szerint vissza tekertem és állítottam, ha leveszem a karbit és úgy nyitom meg a benzincsapot, akkor jön a benzin, de a karbiba mégse jut, tippek? nem ereszt sehol a cső és nem repedt, jó állapotba van
Komment
-
holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekarbiba mégse jut, tippek?
MF-70 minden évben kicseréltem a tűszelepet ezután nem volt túlfojás és elakadás sem:magyarázat a remegéstől beágyazódik a tűszelep és vagy felakad vagy átenged....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment