Sziasztok mivel nem nagyon tudtam még normálisan használni a gépem mióta megvettem vagy nem indul vagy ha működik egy idő után nagyon felpörög vagy mikor mi történik széthullott a berántója stb szóval teljes felujitásban gondolkodom , gondoltam a télen szét kapom amit lehet felujitok , jó ötletnek tűnik szerintetek vagy mivel elég drága hozzá minden meg konkrétan nem is tudom hogy mi lehet a baja (tudom egy város????) szoval érdemes vele foglalkozni vagy vegyek egy jobb állapotú ezt meg hagyjam a francba , vagy még arra is gondoltam láttam valami motorokat amit rá lehet pakolni az eredeti helyett nagy szűgségem lessz tavasszal egy megbízható gépre a gazdaságban az idén csak kűszködtem ezért nemtudom akinek van tapasztalata mennyire megbízhatóak ezek a gépek mármint ugy gondolom hogy ha egyszer csak jó lesz akkor működik sokáig vagy mindig szerelgetni kell ? Ja gyertyával se győztem meg állandóan kiűtötte az mitől lehetett , magas hőértékűekkel próbálkoztam pedig , nagyon hajlok egy motorcsere felé amugy , azzal van valakinek tapasztalat?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MPM 210 kapálógép.
Collapse
X
-
Szereld szét tisztítsd meg,akkor látnod kell mennyire kopott vagy gányolt,ha agyonszerelték és nagyon kopott a motorja akkor elgondolkodtató a felujítás.Egyébként rendkivül megbízható ,jól terhelhető gépek,egy fiatalt is lefáraszt gond nélkül,felénk ,ha sokat kell kapálni legalább két ember megy utánna felváltva....
A kétütemú motor akkor "eszi a gyertyát,ha "száraz" a keverék(simerig is lehet)vagy kopott a motor....Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2021 szept. 30, 17:11."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Hello, Összehozott az élet egy MPM 10-el és most szenvedek a gyújtásával. Nincs szikra: új gyújtótekerccsel sem, a gyertyakábel is új, megszakító ok, kondi jó. Engem az zavar, hogy a régi és új gyújtótekercsnél is a fémház és a kis szürke kábel között csak 1,6 Ohm -ot mérek.Tehát a megszakítónál vagy test van, vagy 1,6 Ohm, amikor ki van nyitva. Ez így OK? Kösz a segítset.
Komment
-
Zsiri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. Ez így OK?
Mi ez, mágnesgyújtás? Ha igen, lehet gyenge mágnes vagy nem jó helyen van a lendkerék, bár ez utóbbi ritka eset, ék tájolja
- 1 like
Komment
-
vtiti26 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValamint, honnan lehet megállapítani, hogy tirisztoros, vagy megszakítós a gép?
- 4 likes
Komment
-
Szervusz!! Köszönöm a választ! Körbeolvastam, használtam a szememet, de sajnos egy ilyen hozzászólást sem találtam. Mindegy, megvan a válasz, szerettem volna szétszerelés nékül megtudni, mivel bontatlan a gép. Úgy gondoltam, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, de sajnos tudás helyett úgy látom csak a kioktatás megy. Azért köszönöm...
Komment
-
vtiti26 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKörbeolvastam, használtam a szememet, de sajnos egy ilyen hozzászólást sem találtam.
- 4 likes
Komment
Komment