Sajnos "kis Csepel" már nagyon korlátozott számban van papírokkal. Hasonló cipőben járok mint Kollarg, de egyszer hátha jön egy szépen papírozható példány.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Collapse
X
-
tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésene szomorkodj csinálj egy szép pannoniát. Aztán majd csak ráakadsz egy papirozható csepelre.
Azért hajtom ennek a Csepelnek a papírjait, mert a nagyapámnak is volt 3 Csepelje (az egyik egy T lehetett), utána vette a T1-est. Nos T1-esem már van...
Egyébként a nagyapám a Pannonia után egy GAZ 69-et vásárolt...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként a nagyapám a Pannonia után egy GAZ 69-et vásárolt...kollarg kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsepel” már nagyon korlátozott számban van papírokkal.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan egy Csepelem, és még papírjai is vannak !
De nem mutatna jobban fekete festéssel és aranyszínű csíkozással?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe nem mutatna jobban fekete festéssel és aranyszínű csíkozással?kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igen sajnos én is ezt tapasztalom hogy kevés csepel rendelkezik papirokkal, sajna az enyémnek sincs. A gaz69 nekem is tetszik ja meg a wv bogár de inkább amíg lehet megpróbálom uralni a helyzetet és visszafogom magam, maradok a motoroknál. Ez tudom mit jelent hogy volt a nagypapának csepelje, faternak 21-ese volt sokat mesélt róla nekem is kellet egy.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1954 es? 54.08 havi?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok!
A fentebb említett motornál a "48***" vázszámot hogy lehet, hogy nem a szokásos helyre ütötték be a bakteleszkópok tetejére jobb oldalt, hanem ennek bal oldalon van, a bakteleszkóp előtti kis "háromszögben".
Pirossal ki van emelve, máshol számnak csiszolásnak nyoma sincs, forgalmi 1961-ből való, ott is ez a szám van benne, nem volt átszámozva stb.
Komment
Komment