Nagyon szívesen, azért pontosítanék egy keveset. Van egy 125/50-es vázam úgy emlékeztem a száma BB-s, de megnéztem ma és BD-vel kezdődik. Ettől függetlenül biztos hogy a gyártás elején készült a blokk, még 53 előtt. Szerintem a kategóriájában ritkának számít. Egy D-Csepel blokkot könnyebb találni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Collapse
X
-
Üdv!
Kedves Csepel 125-ös márka társak..!
Az én motorom számai alapján tudna valaki segíteni?
Többek között ennek sincs papírja..
váznyakban LF 502 KP 6477 valamint jobb hátsó váz részben fent ,5/12 008098 motorban 9/ 11 1245.
Ez egyáltalán melyik tipusra lenne jellemző?
Ezek alapján beazonosítható lenne konkrétan akár a motorkerékpár?
hogyan lehetne újra lepapírozni é névre iratni.?
Előre is köszönöm figyelmetek!
Előre is köszönöm
Komment
-
váznyakban LF 502 KP 6477
A váz 55 12. havi még lehet T Csepel is.
A blokk 59 11.havi, D Csepel.
OT vizsgával, összeépítésivel.Che kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Köszönöm a hozzászólást.
Csak azért érdeklődnék,mert tegnap volt szerencsém a helyi okmány irodánál ez ügyben járnom és nagyon lehangoló vége lett az érdeklődésemnek..
Persze, a " hivatal " ami egy szervezett bűnszövetkezetre hasonlít, nem sok mindenre lehet számítani...
( Már a vázszám és rendszám kérdésénél fennakadt a kommunikációnk az ügyintézőnél..)wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok,
A szerszám doboz feletti csövön vannak az alábbi számok:
77 1730
A motorszám is ugyanez, ami nem is lenne probléma...DE:
Papírjai szerint 1959-es Csepel, törzskönyv is megvan hozzá, eredet vizsgán is volt, az is rendben volt.
Lehet, hogy valami simlisség van a dologban vagy ne aggódjak? most akkor D Csepel?
Segítsetek.
Köszönöm!!
- 2 likes
Komment
-
Szervusz Natloz!
Amennyiben van törzskönyv és minden fórum rendben talált mindent,akkor miért aggódnál?A számok csak számok,azok nem sokat érnek,a Csepel számrendszerét,aki igazán ismerte,az meg már az örök vadászmezőkön pöfög és a legkevésbé érdekli,a te kis Csepelednek a számozása.A simli meg azért van,hogy a szemünket megvédje a sugárzó nap fényétől,ha éppen arra fordulunk és süt egyáltalán!
Ne aggódj,csak húzd a gázt,-jó utat kívánok!
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Szia!
A szerszám doboz feletti csövön vannak az alábbi számok:
77 1730
Az 1959 nem az első forgalomba helyezésre vonatkozik?Natloz kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Szia,
Hát tényleg nagyon szépen köszönök minden választ ) most már ezt is tudom, nekem a pláne ebben az, hogy júliusi születésű vagyok-1991-.
Lehetséges, hogy az első forgalomba helyezésre vonatkozik, mert a váznyakban az alábbi betű/szám kombináció szerepel:KZ28950138 (95 azaz 59) ?Ricsi95D kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment