Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia km-órák
Collapse
X
-
Ha jól értem, akkor a TL órák alján nincs égő foglalat?
Kívülről kapja a világítást a számlap.
Honnan?
Tisztelt Moderator urak!
Szerintem az utolsó Pannónia kilóméterórákkal kapcsolatos hozzászólások helye már rég nem ebbe a témába való.
Átlehetne helyezi őket a Pannónia km-órák-hoz?.
- 2 likes
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHonnan?
Komment
-
Amikor ezeket a motorokat gyártották az is elég volt,ha sejtetted mennyivel haladsz.
Egy idő után a motor hangjáról érezte az ember a tempót.
Ráadásul 70-km/ó-max!!!!??? Ehez mit szóltok.
És ez az"átok"nem akar 100-al menni két személlyel megpakolva."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBelülről a lámpától azon a résen át nem kap annyi fényt
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHonnan?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom van egy izzó a lámpafejbenUtoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 26, 20:53.
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ez a 120-as óra melyik Pannóniáé lehetett ?
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTL óra ?
Ha kivánjátok holnap kimegyek leveszem a focsort az üveggel és lefényképezem a TL tököt belülről nektek. Jah és az íves hengerfej villát is.
Lementem a kazánházba és megnéztem hogy honnan kapja a fényt, nincs benne rés a foncsoron sehol, ami viszont van egy kis égő a gyútáskapcsoló lapon ahonnan kapja a fényt
Teszek fel egy képet is hozzá.
Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 jan. 26, 23:04.
- 9 likes
Komment
-
Nagyon köszönöm a választ és a ez így egyértelmű a kis égő világít a kulcs melletti műanyag díszt szerintem frankón megvilágítja de hogy a kilométerórához mennyi fény megy kérdéses
Én úgy tudom ,hogy a csepel 250 típushoz nem ezt a fajta hella cuccot rakták hanem olyat melyen nincs műanyag dísz van is egy ilyenem. ( ha nem igaz javítsatok ki)
Még annyit tennék így a végére hogy van egy olyan téma : ki az igazi veterános? hát most megmondom odinHEM biztosan aki lemegy a kazánházba és megnézi ezeket a dolgokat azért ,hogy másoknak segítsen.(ennek külön témája van igaz , de itt és most érződik e dolog)
- 6 likes
Komment
Komment