Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kétütemű motorolajok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv mateapu!

Szerintem 1:25-ös keveréket készítettél,ami csak 4%-os.
    Lemezjáték és gesszti kedvelte ezt.

Komment

nem baj!Jön a vacak idő és rendbe teszem!
      Mikor ETZ-m volt..én is ezt tettem.. 500Ft volt a fúrás,dugóval..500Ft a főtengely felújítás.. Minden szezont így kezdtem..
      sepy, zahi és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Az ólom tényleg veszélyes lehet!Örülök hogy már nincs a benzinbe!Viszont az azbeszten tudok jókat derülni!Vajon mit szóltak volna a Martinnál használt azbeszt ,,védőruha"láttán!Könyékig érő kesztyűvel!Nyeltük a porát rendesen!Vagy a grafitos csilleolajjal kent tüskéhez!Úgy hullott a kormos grafit az emberekre mint a hó!!!!
        Na de csitt!!!!!!!!!!Az akkor volt!Akkor legfőbb érték a dolgozó ember volt!
        Lemezjáték, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Minden szezont így kezdtem..
          .......Ahogy kell
          Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Minden szezont így kezdtem.
            Az idei a tavalyi még!Nem volt pénzem........bocsánat!Kedvem!Rendbe hozni!Ha látnátok a henger belsejét kiátkoznátok!(mondjuk így is rám férne!)!!!A dugó a gyűrűk mind rég selejté koptak!Vettem új gyűrűket a törött helyett de amikor megláttam hogy néz ki.........szép csendben vissza tettem a hengert és magamban elmormoltam egy imát!.......és OdinHem vett nekem új hengert!Azt fogom furatni mert ezt már nem lehet!
            sepy, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

...Ahogy kell
              Megtehettem...könnyen ment.
              Akkor legfőbb érték a dolgozó ember volt!
              Én csak 7 évig nyomtam hegesztőként szalag mellett hasonló egészséges körülmények között... Volt varázsa..(így utólag) Azt kell mondjam: megbecsültek..
              zahi és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ma léptem át az idei 16000km-t!Még megy!Elég szakadt már szegény,,sárkány" de tüzet fúj még most is!
                Azért megálhattál volna egy kicsit pihenni:ahol szívesen láttunk volna.........Örülök,hogy előkerültél!!!!
                sepy, zahi és Atti69 kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

henger
                  ETZ képes csodát tenni. Ha túlkopik a henger,a dugó beakad a szívórésbe..s eltörik.

Komment

Azt kell mondjam: megbecsültek..
                    Gratulálok!Nem is panaszként mondtam!Akkor ez volt!Különben is 30 évesen ki a fene törődik ilyesmivel!16-oztunk orrba-szájba!Kellett a ,,Mani"VGMK,túlóra....stb!Csak azbánom most(akkor nem!)hogy a nyugdíjba nem számolják be!.............bocsi!Eltértem a tárgytól!Ez nem ide való!
                    Lemezjáték és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Nyomták az arolt amibe kellett...s lassabban koptak a gépezetek mint most.. Az ólom biztos tudott valamit..azon kívül,hogy szennyezett..
                      Az arollal jobban bírta a kis-polski is ,mint az ólomadalékkal!!!!Az ólommentes nyírta ki a skodát és a polskit és a kétüteműeket is...

Ja és nehezen tudom elképzelni,hogy a fehérre égett kipufogón:károsabb anyagok távoztak mint a kormosokon!!!!!!
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 okt. 07, 20:05.
                      sepy, Fergusson és Atti69 kedvelte ezt.
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Örülök,hogy előkerültél!!!
                        Én elő voltam!Csak nyugdíjas vagyok és így nem érek rá semmire!Amúgy meg régebben írtam hogy akinek tudom a címét(mert közölte velem!) azt meglátogatom ha arra járok!Ezt elég sok motoros cimbora tanusíthatja szerte az országban!
                        sepy, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Veterán 4 üteműbe felsőkenőt kevertem 1:100 vagy ahogy sikerült arányban.. Csak mert jobban éreztem magam tőle.. Szem szerint a félszint olajokat preferálom veteránba..

Komment

Szerintem 1:25-ös keveréket készítettél,ami csak 4%-os.
                            Igaza volt a matektanáromnak:Egyszer lebuksz mert nem figyelsz az adatokra......................

- - - Updated - - -

A Kawasakisok nem is tudhatják, ilyen gondjuk nincs
                            Fehér embernem felejt!!!....................................

Komment

Szevasz Gyuszi!

Csak-hogy előkerültél.Hiányoztál ám nagyon,mindig rá-rá néztem a profilodra és vártam,hogy megszólalj.Nagyon sajnálnám,ha megbántódtál volna Tiszakeszi miatt,mert semmi bántó szándékom nem volt.Alig várom,hogy ismét találkozzunk és megszorítsuk egymás kezét!

Üdvözlettel:Che

(Nyugdíjasnak tényleg semmire nincs ideje,-hogy a fenébe lehet ez így,ezt magam is sokszor megkérdezem magamtól)

Komment

elment 1:100 arányig szintetikus olajjal és bírta a gépezet.
                                ... bennem ilyenkor egy kérdés merül fel: meddig?
                                Még kölyökkoromban én is kevertem rometbe találomra sebváltó olajat. Gondoltam olaj-olaj, nem mindegy?
                                Vagy: haverommal nagyon motorozhatnékunk volt, de nem volt otthon olajunk, csak egy fél kanna sima benzin. Hát azt tettük a kis TS-be, és hajtottunk vele a dűlőutakon. Nem ragadt meg, mondhatnám büszkén hogy emberek, ez még így is bírta! Bírja, bírja... 20? 129? 894 km-t menne el így? Normális, előírt aránnyal mennyit menne?
                                Úgyhogy inkább megadom a megbecsült, öreg gépnek a gyári arányt, nem kisérletezgetek. Drágábból jövök ki, de ez is relatív. Esetleg cserébe örülök annak, hogy ezekből kevesebb korom rakódik ki, és kevésbé kell aggódni a kokszba szoruló gyűrűk vagy eltömődő kipufogó miatt.

- - - Updated - - -

Az ólom tényleg veszélyes lehet!Örülök hogy már nincs a benzinbe
                                Erről az alu jutott eszembe. Már nem forgalmazhatnak alu edényeket, mert veszélyes az emberi szervezetre.
                                De cserébe forgalmazhatják a hónalj stifteket. Olvassátok csak el az összetevőket. kevés kivétellel mind tartalmaz alumínium vegyületet. Ne edd meg, paszírozd a bőrödbe!

- - - Updated - - -

Úgy ,,sacc/kb"löttyintek egy slukkot bele aztán amennyi sikerül
                                Én a fürdőszobából tulajdonítottam el egy mosópor kimérő edénykét, amin van ml skála. Így elég pontosan ki tudom keverni a dolgokat. Asszony meg úgyis szerez másikat

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X