soveny eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Átírási hókusz-pókusz
Collapse
X
-
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát, ha valóban szép Csepel volt, és nem csak egy kamu forgalmit vesz hozzá, szerintem megéri! :-)soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
- Ma megérdekelődtem az okmányirodában, hogy mi lesz (remélhetőleg) a teendőm a végleg kivont Csepel adás-vételénél.
- SEMMI!
Mivel végleg kivont bejegyzés van a forgalmiban, így nincs forgalomban, nem kell 15 napon belül bejelentenem, csak majd ha forgalomba akarom helyezni.
Lehet most ezen páran felszisszennek, de kétszer is felhívtam az irodát, s a hölgy azt mondta hogy végleg kivonva jelenleg most "alkatrész".
Legalább sietni se kell vele.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa megérdekelődtem az okmányirodában, hogy mi lesz (remélhetőleg) a teendőm a végleg kivont Csepel adás-vételénél.
- SEMMI!
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem be is tartják ezt.
Az egyetlen dolog, amivel megszivattak, hogy a helyi okmányirodában előzetesen azt mondták, hogy csak NKH-s műszakit fogadnak el ilyenkor - aztán egy vizsgabiztos ismerősöm azóta erre azt mondta, hogy valószínűleg ez nem állja meg a helyét. De érdemes azért érdeklődni előre.
(ez nem is azért lényeges, mert az ismerősömnél esetleg mások az elvárások a műszakin, hanem mert a legközelebbi állomás 14 km háztól-házig, míg a megyei NKH-hoz bizony majdnem 60 km utánfutózással tudtam eljutni)There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egyetlen dolog, amivel megszivattak, hogy a helyi okmányirodában előzetesen azt mondták, hogy csak NKH-s műszakit fogadnak el ilyenkor - aztán egy vizsgabiztos ismerősöm azóta erre azt mondta, hogy valószínűleg ez nem állja meg a helyét. De érdemes azért érdeklődni előre.
Komment
-
ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha a forgalmiban benne van, hogy véglegesen ki van vonva a forgalomból.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKép van róla?Domi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment