De lehet hogy lekérik a kézi vezérlésű kartokék adatbázisból az adatokat, az eltart azért kis ideig, ha szükséges.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Átírási hókusz-pókusz
Collapse
X
-
Domi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg szeretném érteni a működést
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés nincs benne a számítógépes nyilvántartásban akkor lekérdezik,mert nem hisznek a szemüknek csak az írásnak."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Ha nem találnak a kartotékokban a motorról semmit, akkor kérik a forgalmit, s azt veszik alapul.
Azért tudom ezt, mert nekem az egyik Csepel rendszám alapján nincs meg náluk a nyilvántartásba, s
a végzésben az jött ki, hogy legyek kedves a forgalmit, vagy másolatát, vagy valamilyen igazoló papírt küldeni hogy rendbe legyünk. - Nem küldtem, mert azért szerettem volna kapcsolatfelvételit. (ördögi kör)
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
Csak adalékként jegyzem meg, hogy én is 16 éve vettem egy Pannóniát, és a szabályok szerint át is irattam, kaptam rá rendszámot is. Azóta állt a sufniban, nem volt időm foglalkozni vele, nem volt kész egy műszakira, jóformán alig indult. Most indulok vele, és az okmányirodában azt mondták, hogy forgalomban lévő járműként tartják nyilván a központi elektronikus regiszterben, mivel nem lett kivonva. A kötelező része még előttem van, itt olvastam a súlyadóról, arra még nem is gondoltam. Mennyit kell egy ilyen gépre fizetni?
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesajnos ilyen a rendelet.
Bár azt nem tudom,hogy akkor mi van ha ő meg nekem ajándékozza másnap?Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2013 okt. 29, 12:34.
Komment
-
Én is fizettem már 16 ezret másfél hónap fedezetlenség miatt!
Hülye egy szabályozás az biztos! Bírósági itéletben került a nevemre autó. De az itélet kihirdetése, és az írásos bírósági itélet kézhezvétele között eltelt annyi idő. Hiába mondtam a biztosítósnak, hogy nem rajtam múlott a bíróság lassúsága (1,5 hónapba telt egy papír megírása, kiküldése), megvonta a vállát hogy akkor sem lehet mit tenni, ki kell fizetni. NEKEM, MÁSOK MIATT!!! De akkor nagyon sürgős volt a dolog, nem volt idő méltányossági kérelmet írni, várni az elbírálásra, stb.
De ha Téged nem sürget annyira az idő, próbáld meg. Leírod a történteket, körülményeket, hátha méltányosságból elengedik a fedezetlenségi díjat.
Nem lepődnék meg, ha 6 számjegyű összeget súgnának a füledbe :-(
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy fogja a motor képzeli értéke fedezni a díjat!?
(Én pénteken vettem egy traktort/a hétfői adásvételibe nem egyezett bele az eladó/és hétfőn kötöttem biztosítást, 3 napi fedezetlenségit számoltak fel!)Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2013 okt. 29, 12:21.sepy kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Komolyan mondom, ez a szintű lehúzás, ami itt zajlik!!!!!!
És feketén-fehéren leírják, hogy a jogszabály úgy lett kialakítva, hogy halasztásra, részletfizetésre ne legyen mód. Mi megy itt a mindenkori kormányunk aktív asszisztálásával?! És ami lesz még....
De nem is folytatom, a Hyde-parkban a helyem :-)
Pedig logikus lenne: Ha nincs érvényes műszaki a járművön, nem vehet részt közúti közlekedésben. Ergo elengedhetnék a fedezetlenségi sarcot... akarom mondani díjat.
De egyre többször mellőzik a logikát a sarcolásoknál!
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn pénteken vettem egy traktort/a hétfői adásvételibe nem egyezett bele az eladó/és hétfőn kötöttem biztosítást, 3 napi fedezetlenségit számoltak felUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 29, 13:46.
Komment
Komment