(Masiktopikba mar irtam )Nekem egy szurkeforgalmis idealom van vaznyaktablaba beleutottek h cm50. Szurkeforgalmiban meg az all hogy 78 ban forgalombol kivonva. Viszont en szeretnem rendszamoztatni. Ez nem kizaro ok?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Segédmotoros kerékpár szürke forgalmival?
Collapse
X
-
Szerintem nem kizáró ok, de nem értem a makacs ragaszkodásodat a rendszámhoz. Jó, kivonták, rendben. De úgy tudom, hogy a segédmotorkerékpárokba is elegendő volt beüttetni egyszer a CM50-et és mehetett neki a világnak. Többé nem kellett vele vacakolni. Igen pénztakarékos módszer.
Amint fentebb (vagy máshol) írták segédmotort is lehet veteránvizsgára vinni.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nem jár további előnyökkelUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 19, 10:33."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Annyi csak hogy segédmotornál ez nem jár további előnyökkel.
Veterán biztosítást meg egyébként is köthetsz rá, ha egyesületi tag vagy valahol. De smk-nál ez sem éri meg.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 jan. 19, 10:00.sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez így van pontosan, ahogy mondod. Csak egy hivatalos elismerés. Én gondolkodtam már ezen, és arra jutottam hogy még a Csepelnél sem éri meg OT rendszám ha az anyagi oldalát nézzük, hiszen nem olcsóbb a fenntartása annyival mint amennyibe kerül a minősítő procedúra. Tehát inkább eszmei értéket képvisel.
Viszont autónál már más a helyzet.
Komment
-
a minősítő procedúraUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 19, 10:44."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment