szia Soveny.
köszi a tanácsot,biztos nem adok egy forintal sem többet érte,minthogy nekem megérje.,pláne nem papír nélkülibe,ezért is írtam ,hogy valaki nem-e jártas ezekbe a dolgokba.felénk az okmányirodások még a saját címüket sem tudják,nem hogy az aktuális szabályokat.csak még nem adtam föl"nem erre a motorra gondolok"hiszen láttam azért olyat is külföldi"rendezett"papíros volt igaz nem mostanság..ezért is írtam,hogy még alaposan utánna járok ennek a dolognak.
köszi a tanácsot,biztos nem adok egy forintal sem többet érte,minthogy nekem megérje.,pláne nem papír nélkülibe,ezért is írtam ,hogy valaki nem-e jártas ezekbe a dolgokba.felénk az okmányirodások még a saját címüket sem tudják,nem hogy az aktuális szabályokat.csak még nem adtam föl"nem erre a motorra gondolok"hiszen láttam azért olyat is külföldi"rendezett"papíros volt igaz nem mostanság..ezért is írtam,hogy még alaposan utánna járok ennek a dolognak.

(Komolyan írom.)
.Lehet ,hogy ő sem képes csodákra olyan motoroknál ,amiket abszolút nem lehet lepapírozni ,de utánnajár dolgoknak és csak akkor mondja , hogy megoldhatatlan ,ha ténylegesen is az!Én 30 km-re lakom Komáditól ,de megérte átjárni a Jawa papírozásánál .Bár papír témában eléggé rendben volt ,mégis a lakóhelyemen a kedves hölgyek vállrándítással annyit mondtak ,hogy hobbi motornak használható csak
.Ekkor mentem Komádiba!
Komment