Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
191 találat 0.0185 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Ismeretlen hátsó lámpa
Segítséget szeretnék kérni a képen látható lámpabúrák beazonosításába. Egy jó ajánlatért esetleg eladó is lenne. Előre is köszönöm!...
-
hibakeresés
Van egy barátomnak egy T5 nagyfékdobosa . Hozzám fordult -mint szerelgető ember --biztos meg tudom mondani neki miért áll le motorfék után a motorja...
-
Cikk: EU nem EU nem kap mást
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...-nem-kap-mást
-
Milyen motor irányjelzője lehet?
Üdv.! Segítséget szeretnék kérni a képeken látható irányjelző beazonosításához. A búrán ELBA felirat látható, illetve az, hogy Made in...
-
Simson
Sziasztok! Kifejezetten Simsonnal foglalkozó szerelési topikot nem találtam, ezért gondoltam indítok egyet, hogy összefoglalva legyen ez is, mivel...
-
ETZ-re Xenon világítás!
Sziasztok!Mivel ilyen témát nem láttam gondoltam hát,hogy megírom és várom a válaszokat! Szóval anno még az Opel Astránkhoz szereztem xenon...
-
Opel Astra G TDI
Ugyan még nem veterán jármű, de ha így folytatja nem is lesz soha az. Segítsetek nekem ha tudtok. Már nem először " viccel meg az autóm....
-
sinter started a topic Első Magyar motorom: Egy DanuviaA következő helyen: Veterán hobbi és klub oldalakElső Magyar motorom: Egy Danuvia
Sziasztok!
Mindig is szimpatizáltam a Magyar gépekkel és a mai napon tulaja lettem egy 62-es Danuviának.
Úgy gondoltam jár neki...
-
Yakuza-Pannónia
Böngészés közben találtam ezt a Honda típust Először azt hittem káprázik a szemem!Mi ez Pannónia replika vagy ismeretlen export típus...Utoljára szerkesztve a következő által: kavycka; 2013 máj. 11, 20:00.
-
Elsö nekifutás a Pancsinak! Segitség!
Üdvözlet mindenkinek! Remélem sok barátra es ismerösre találok itt a veterán kedvelök között. Nem csak veterán dolgokat szeretek be motorokban...
-
Hátsó lámpa
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi lámpa azonosításában,hogy milyen típusú autóban lehetett....
-
MZ TS 250/1 villamosság
Sziasztok!
Van nekem egy nagy veterános barátom, aki szerzett egy MZ TS 250/1-es járművet, kissé leharcolt állapotban. Egy szép napon gondolt...
-
Honda VF750S-es kezdő
Üdvözlök mindenkit,
Új vagyok mind a fórumon, mind a veteránozás témakörben.
Tavaly kezdődött az egész amikor kitaláltam...
-
Keresés
A közelmultban valaki felrakott (valahova ,a fórumon ) egy képet ,egy kicsit endúrós nagyfékdobos Pannóniáról,ami talán valami házi gyártmány...
-
Ez milyen autóalkatrész lehet?
Sziasztok!
Semmi ötletem nincs, hogy ez milyen autóalkatrész lehet. Valami ötlet?
...