Üdvözletem mindenkinek!
Egy komoly problémával szembesültem, és ezzel kapcsolatban kérnék segítséget! A motorblokkomat (T1-es) tavaly...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
88 találat 0.0459 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Dugattyúcsapszeg megszorulás
-
Motorvásárlás dilemma
Mit vegyek?
1. izs350 eredeti oldalkocsival (nagyon eredeti állapotban, nagyon egyben van)
2. pannónia p12 + duna oldalkocsi, nem teljesen...
-
Pannónia Blokköntvény javítása
A kérdésem az lenne,hogy mi a teendő illetve mi a legjobb technológia a Blokkban a kikopott csapágyhelyek javítására?Ha tudtok ilyet segítsetek!Illetve...
-
Duke started a topic Csepel kéthengeres kompresszor? Olajszint?A következő helyen: Alkatrész azonosítóCsepel kéthengeres kompresszor? Olajszint?
Sziasztok!
A képeken látható kompresszor milyen járműről származhat?
Az olajat szeretném lecserélni, de nem tudom meddig kell feltölteni!...
-
csilingelő motor
Sziasztok! Sport hengerfejes motor, erő van benne, de érdekes csilingelő, cirpegő hang jön kifejezetten a hengerből. Nem a súber zörög, hanem...
-
CZsolti started a topic Veterános sztorik, műhelytörténetekA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólVeterános sztorik, műhelytörténetek
Kedves Fórumtársak!
Napok óta töröm a fejem, hogy elindítsam-e ezt a topicot, de nem hagy nyugodni az ötlet, ezért megpróbálom....
-
Dugattyú beszerelése!
Kérem segítsetek mert elfelejtettem,hogy a dugattyút hogyan kell beszerelni! Gondolok itt arra,hogy a csapszeg furata mely nem középre esik
...
-
Hajtórúd szakszerű derékszögelése
Jelen pillanatban ez foglalkoztat a legjobban! Hogyan csináljam?? Nem sok konkrét leírást találni a neten (gyakorlatilag nem találtam),mindenhol...
-
Milyen motor főtengelye lehet ez?
Üdv.:
A neten bóklászva ezt a főtengelyt találtam:
Milyen motoré lehet?
(Kicsit pannóniáéra emlékeztet... de persze ez csak...
-
Hajtókar started a topic Így készül a kamu Indian, Harley-bőlA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÍgy készül a kamu Indian, Harley-ből
Vadiúj Indian Harley-ből. Zetorlámpával....
-
Jawa 250 559 váltó
Hello mindenki , olyan problémám lenne, hogy a 3. sebességet nem veszi be vagyis csak kerrog ehhez szeretnék segítséget kérni. A blokkot szétvettem...
-
k25
Üdv! Először köszönet az oldalért.Megkaptam az emilt Csehországból k25 alkatrésszel kapcsolatban.Sok minden van.Semmi nem számít csak dohány legyen.
-
A Vásárló....
V.- Jó napot ! ( na ez az úr biztos járt iskolába, Vagy a szülei párszor hátba verték,hogy fiam köszönj ha odamész valakihez)
E,- Jó...
-
Hajtókar
Üdv mindenkinek!
70-es születésű mechanikai műszerész és autószerelő vagyok. Jelenleg nincs veterán járművem( család, építkezés),...
-
Danuvia hagyaték.
Szervusztok . Ismerősöm valakinek a hagyatékból hozzájutott a képeken szereplő Danuvia érdekes blokkjához. Valamilyen ismeretlen "fejlesztés"...