Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
122 találat 0.0537 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
cseresznye péter started a topic A veterán ügy mostohagyermek Magyarországon.A következő helyen: BemutatkozásA veterán ügy mostohagyermek Magyarországon.
Tisztázzunk valamit. A veterán motorosok, autósok, anyagi, fizikai szellemi energiát nem kímélve, a közlekedés történelem egy szegmensét teremtik...
-
MZ márkatárs
Sziasztok!
Indítottam egy MZ márkatárs csoportot, mivel úgy tűnt sokunknak van ilyen gépe!
-
Jawa 350 634
Üdv mindenkinek!
Jelenleg a műhelyben porosodik jóatyám 350-s Jawa-ja, amit annak idején nekem adott.
Most érzem úgy,...
-
Évjárat rendszám alapján
Nem találtam ilyen topic-ot, bocs ha már létezik!
Van egy nagyon jó állapotú csepel vázam amibe az alábbi rendszám van a nyakba beütve:...
-
Csepel 125 D kapcsolási rajz?
Helló!
google-n rákerestem Cepel 125 D kapcsolási rajzra, és ezt a képet dobta ki:
Ez tényleg hozzá való?
Előre is...
-
Forgalmi engedélyek adás-vétele
Vett?
Azt az előző tulaj adja a motorhoz, nem? Mit kezd vele? bekeretezi?...
-
Lada 2107.0 karbantartás
Jelenleg két Ladám van, egy 1979-es évjáratú 1500-as (négylámpás "vasorrú bába" BAZ 2103) és egy 2107.0 ("kockalámpás",...
-
lTommyl started a topic Forgalomból végleg kivont járművek időszakos használataA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseForgalomból végleg kivont járművek időszakos használata
A történet a következő:
Van nekem egy, a régi rendszerben forgalomból végleg kivont autóm. Forgalmija megvan (sarka levágva), mind a 2...
-
MZ TS 125-öm van. (Bemutatkozás)
Sziasztok!
Régóta motorozom, de nem mondhatom mindennapi motorosnak magam. Most már inkább vagyok koca motoros mint régebben....
-
Rendszám tartó tábla
Üdv minden veteránosnak.
Meg tudnátok mondani milyen traktor vagy munkagép azonosítójának a rögzítésére szolgált ez a tárgy....
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
-
Bemutatkozás - McFly
Heló!
21 éves vagyok élek halok a veterán motorokért, egy kettő nekemis van, egy oldalkocsis Pannónia TLF 1959-es, MZ TS 250 1976-os,...
-
Pannónia TL
Üdv mindenkinek!
Unokaöcsém (családi vonás) a tatája TL Pannóniáját újítja fel.
Most itt tart vele, és gondoltam...
-
attila45 started a topic 15 napos átírási határidő elmulasztásaA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vétele15 napos átírási határidő elmulasztása
Sziasztok !
Az újév első napjaiban sikerült kiküldeni egy 30.000 Ft-os csekket a részemre. Országos bűnöm, hogy
túlléptem...
-
Mz, tz vélemények
heló.
van aki tud mondani valamit .
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
köszi
a rigákat jól kibeszéltétek.
most...