Kérem a segítségeteket! Ez egy P12-es vagy egy öszvér P10-es?
Az első teleszkóp, lámpa, sárvédő és a hátsó lámpa mintha nem oda illő...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
147 találat 0.0162 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Pannónia P10 vagy P12?
Utoljára szerkesztve a következő által: kreitzer; 2013 júl. 25, 15:50.
-
Briggs&Stratton gondok
Sziasztok!
Van 3db Briggs motoros fűnyíróm (ebből az egyik már igencsak veterán korú), és mindháromnak van valami gyíkja.
...
-
jawa 350 634 felújítása
Sziasztok!
Egy 350 - 634-es jawa életre keltésébe fogtam bele.
Néhány kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
1. Mennyi olaj...
-
imitt 54 started a topic IZS - ZIM 350 K 65 tip. karburátorA következő helyen: Izs motorok szereléseIZS - ZIM 350 K 65 tip. karburátor
Remélem, hogy a Veterán fórum segítségével bölcsebb és okosabb leszek.Kérdésem a következő: A zim 350 tip. jupiter 5 tip. motorral szerelt...
-
jawa 05 ideal
Szép jó napot minden kedves embernek öszintén nagyon nagy segitségre lenne szükségem szerelési tanács kellen valakitól akinek már volt jawa...
-
Karburátor
Üdv!Mazsoláztam a veterán aprón, és erre találtam. Szerintetek ez jó Planeta 1esre is?Orosz izs karburátor, gyári új!
-
Kenyérsütés rejtelmei
Ha már régi dolgokkal foglalkozunk, építgetjük szépítgetjük Őket szeretnék egy régi Magyaros dolgot a " házi kenyér " sütést...
-
Jawa 350 6V gyújtás
Sziasztok!
Jawa 350-esemet (6 voltos) szeretném átalakítani elektromos gyújtásosra. Kicsit besokaltam már a dinamóstól.
Vape gyújtásról...
-
1.3 wartburg karburátor beállitás
sokat eszik hogy lehetne csökkenteni a fogyasztást ?
-
w-ray started a topic Szakember karburátor membránok utángyártásáraA következő helyen: Szakemberek és műhelyekSzakember karburátor membránok utángyártására
Nem ismer valaki egy olyan szakembert aki karburátor membránok utángyártásával foglalkozik?
Egy 82-es honda sabre karbisorának felújítás...
-
Nándi001 started a topic Mikuni 30mm-es karburátor Pannonia TLF-en?A következő helyen: Pannóniák szereléseMikuni 30mm-es karburátor Pannonia TLF-en?
Udvozlet mindenkinek!
A nemregiben megvasarolt 61-es TLF Pancsim ezzel jott. Addig eljutottam, hogy 30mm-es. Talakozott mar valaki ilyennel? ...
-
Ricsi95D started a topic Cezet 350 472.4 lengőkar felújításaA következő helyen: Jawa motorok szereléseCezet 350 472.4 lengőkar felújítása
A Cz 472-ben a hátsó lengőkar milyen módon van rögzítve? Persely? Ha igen,mekkora a mérete és milyen fajta (gumi szilent vagy bronzpersely) ?...
-
Elsö nekifutás a Pancsinak! Segitség!
Üdvözlet mindenkinek! Remélem sok barátra es ismerösre találok itt a veterán kedvelök között. Nem csak veterán dolgokat szeretek be motorokban...
-
Jawa 250 559 karburátor
Üdv. A probléma a következő a motor szívatóval megy csak ha visszaveszem a szívatót akkor felpörög és leáll.A karburátor típusa Jikov 2926sd-2769....
- 1 like
-
Jawa super M felpörgés
Sziasztok!
A következők lennének a kérdéseim:
1. Adott a címben jelzett típusú motorkerékpár (50kcm-es, majdnem olyan, mint az...