Szeretnék útmutatást kérni, illetve lenne pár kérdésem, előre leszögezem, minden téren teljesen kezdő vagyok.
A helyzet az, hogy...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
70 találat 0.0118 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
tpv started a topic Segédmotoros kerékpár szürke forgalmival?A következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár szürke forgalmival?
-
Sikeres forgalomba helyezések!
Egy téma, akiknek hosszú esetleg rövid procedúra útján sikerült a nevükre íratni a járművüket!
Ha esetleg van már hasonló...Utoljára szerkesztve a következő által: Tibor; 2012 ápr. 20, 21:59.
-
Etikai (?) kérdés
Sziasztok!
Hetek óta - illetve már hónapok óta, amióta elkezdtem dolgozni a második motoromon - azon gondolkodom, hogy vajon etikus...
-
MÉH-telep !!??
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a témát , mert kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra , véleményetekre!
Én sok...
-
Pannónia TLF típusjegyek
Sziasztok mi szerintetek a lényeges különbség a TLF 250 és a TL250F között vagy még a TLF250 DE LUX is idevesszük ha ez egy harmadik típus.A...
-
kollarg started a topic A váznyak és a beütött rendszámA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokA váznyak és a beütött rendszám
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam még beszélgetést az egyik hasznos régi dologról, a rendszámok beütéséről.
Ami érdekelne:...
-
Chemotox kocsmája
Sziasztok!
Készítettem a számomra és bárki más számára egy "kocsmát" mivel a valóságban elég messze állok bármilyen...
-
Kopaszka started a topic Horror a bázison - a flexelő vizsgabiztosA következő helyen: EredetiségvizsgálatHorror a bázison - a flexelő vizsgabiztos
Kötöttem egy olyan biztosítást, ahol csak az alkuszi megbízás és forgalmi elküldés van meg, elmentem ocsmányirodába azt mondták megfelel....Nagy...
-
Motorszám nélküli motorblokk
Sziasztok
Nem találtam mondandomnak helyet , ezért ide írom.
Azt szeretnem kérdezni mit kell tennem ha le akarom vizsgáztatni...
-
Vámoltatás utólag? - Az elveszett és megkerült forgalmi esete
Hali!
A problémám a következő: A múlt hét végén kisebb csoda keretében előkerült a K-750-em külföldi forgalmi engedélye(2002-ig forgalomban...
-
Pannónia vázak
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdés, hogy mennyire különböznek az egyhengeres Pannónia vázak(a P12-őt nem számítva a kisebb kerékátmérő...
-
UK started a topic Indítvány veterán járművek egyszerűsített nyilvántartásba vételéreA következő helyen: Különleges esetekIndítvány veterán járművek egyszerűsített nyilvántartásba vételére
De hát az eredeti tulajdonos az, aki megvette függetlenül attól, hogy mi van a nyilvántartásban. Csak nem lehet bizonyítani, ha időközben elveszett...
- Kiemelve
-
DCS started a topic Póthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?A következő helyen: Különleges esetekPóthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?
Sziasztok!
Adott egy motorkerékpár, amit megvettem papírok nélkül néhány hónapja alkatrésznek darabokban, de most hívott a volt...
-
Motorcsere
Sziasztok
Most regisztráltam, és át is olvastam pár oldalt. Nekem van egy p10-h pannóniám, tulajdonostól, adásvételivel, szürke forgalmival....
-
Póthagyatéki eljárás
Sziasztok!
Azt hiszem a póthagyatéki eljárás még nem volt jobban kifejtve.
Tudna valaki röviden tömören írni róla, hogy hogyan...
- 1 like