Sziasztok!
Most találtam, gondoltam közzé teszem hátha érdekel valakit:
file:///C:/Documents%20and%20Setting...mok/Magyar%20m...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
190 találat 0.0211 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Magyar motorkerékpárok
-
Pannónia sebességváltó kilincsmű
Üdv Urak (Hölgyek)!
Stalker témájához kapcsolódik az én kis problémám, de ott sem lett említve, (mást se talált a kereső)....Utoljára szerkesztve a következő által: Madifranci; 2013 márc. 14, 16:51.
-
Beagle started a topic Pannónia kormány golyóskosár (kormánycsapágy)A következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia kormány golyóskosár (kormánycsapágy)
Sziasztok!
Most újítom fel T5-ös Pannoniámat. A váz már le lett fényezve (nagyon szép lett
),elkezdtem az összeszerelést,de megakadtam...
-
Pannónia gyári csomagtartó?
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy hiányos P10-esem, ezzel a csomagtartóval.
Nekem gyárinak tűnik......
-
lTommyl started a topic Forgalomból végleg kivont járművek időszakos használataA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseForgalomból végleg kivont járművek időszakos használata
A történet a következő:
Van nekem egy, a régi rendszerben forgalomból végleg kivont autóm. Forgalmija megvan (sarka levágva), mind a 2...
-
lazince bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit!
Lelkes rajongója vagyok a gépeknek, főleg, ha régebbi darabok. Iskolák és munkahelyek tekintetében is gép...
-
Pannónia t5
Kedves fórum látogatok
Szeretnék kérni egy hózzászolásokat,
a csatolt képek alapján,hol lehet szerezni,
ill.vasárolni ilyenek...
-
5 sebesség 1 hengeres Pannóniába
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tervezett már 5 sebességes váltót az 1 hengeres Pannóniájába? Vagy esetleg másik motor váltója passzol bele?...
-
Jawa 250 special 1936 - Treasure
Helló! A nevem Kincses Ferenc (Treasure).
Egy 1936-os Jawa 250 special felújításába szeretnék belekezdeni. Ehhez remélek majd segítséget...
-
Horusz22 - a Samarás!:-)
Sziasztok!
Közel a negyvenhez járó fiatal emberke vagyok!
Igen,Én egy Lada Szamarát hajtok ezt azt bele csempészek ami gyárilag...
-
attila45 started a topic 15 napos átírási határidő elmulasztásaA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vétele15 napos átírási határidő elmulasztása
Sziasztok !
Az újév első napjaiban sikerült kiküldeni egy 30.000 Ft-os csekket a részemre. Országos bűnöm, hogy
túlléptem...
-
Bemutatkozás - zszsolesz
Helló.
8 éve gyüjtök régi motorokat,de mára ráálltam a magyar tipusokra.Motorjaim:csepel 125t,dongó,pannonia tl,t5,t5h,korai fekete...
-
Miért T5?
Biztosan nem én vagyok az egyetlen,akinek fogalma nincs hogy mit takar a "T" a pannóniák típúsában.
Én mint egyszerű lélek,...
-
istvánka started a topic P10 első teleszkópburkolat gumialátétA következő helyen: Pannóniák szereléseP10 első teleszkópburkolat gumialátét
Sziasztok!
Egy p10-est szerelek épp össze,és mivel nem én szedtem szét gondban vagyok,vajon jól szereltem-e össze az első teleszkópot,vagyis...
-
Ki mennyi idős?
Sokszor gondolkodtam már rajta hogy akinek éppen írok az "régi motoros" vagy a motorja öregebb mint Ő
(van akinek a nevéből le lehet...