Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
67 találat 0.0169 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bemutatkozás - veterán gyengegépek - Milos
Szevasztok, Mészáros Miklós vagyok. Egyik jószágomhoz kerestem leírást, és ez vezetett az oldalra. Még a birtoklási fázisban vagyok, 4-5 éve...
-
Greg started a topic Pannónia kis fékdobos kerékagy felújításaA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia kis fékdobos kerékagy felújítása
Üdv!Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet kiszedni a csapágyakat a kis fékdobos kerékagyból? Esetleg melegítéssel? Előre is köszönöm...
-
chemotox started a topic 1973 06 havi Pannonia P10-H típusjegyei.A következő helyen: Pannonia típusjegyek1973 06 havi Pannonia P10-H típusjegyei.
Sziasztok!
Mint ahogy a címben is írtam, ennek a motornak a jellegzetességeire lennék kíváncsi, mivel a motorom minden túlzás nélkül...
-
Chemotox kocsmája
Sziasztok!
Készítettem a számomra és bárki más számára egy "kocsmát" mivel a valóságban elég messze állok bármilyen...
-
Bemutatkozás-Kalapács
Sziasztok! A nevem Kalapács Attila.Régóta érdekelnek a régi veterán korú dolgok autók,motorok,és szinte minden ami régi és szép!És valljuk...
-
Tamás78
Sziasztok!
Magamról annyit , hogy a veterán motorokat gyűjtöm , szerelgetem.Vannak Pannóniák , Danuviák ,Csepel 125 ,Simson sr2,Komár ,Riga,Jawa...Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2011 dec. 30, 13:55.
-
1969 Pannonia T5-H típusjegyei
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni motorom felújításában.
Vannak kérdések amiket nem tudok egyértelműen eldönteni,...
-
Díszléc Pannónia üléshez
Rendben. Köszönöm a segítséget!
Díszléchez már nehéz hozzájutni, de találtam még egyet egy aukciós oldalonPannónia gyári ülés díszléc párban. Sajna...
-
Pannonia teleszkópok szerelése
Üdv Mindenkinek!
Ugyan szó esett már P12-es teleszkópjába való olajról, meg P10-es teleszkóp-szárának a felújításáról, de tudna valaki...
- 2 likes
-
Szerintem
Szerintem az Ural jarganyoknal a legfontosabb a gyujtas es a porlaszto osszehangolasa !!!
Kerlek segitsetek igazam van vagy nincs ?
...
-
bemutatkoznék.....
Sziasztok. Elég régen kapcsolatban állok a veterán járgányokkal, de csak mostanában engedték meg anyagi lehetőségeim, hogy komolyabban foglalkozzak...
- 3 likes
-
sportcoupe started a topic Milyen kerék? Csepel 125? 250? Victoria? Nincs rajta fékdob!(Victoria kr20 kr25)A következő helyen: Beazonosított alkatrészekMilyen kerék? Csepel 125? 250? Victoria? Nincs rajta fékdob!(Victoria kr20 kr25)
Sziasztok!
Ha tudtok légyszives segítsetek kitalálni, hogy ez minek a kereke. A fékdob hiányából azt gondolom, hogy valamilyen...
- 8 likes
-
Festés ecsettel. Használható?
Sziasztok!
Lehet, nagyon hülyeség ilyet kérdezni, de manapság használ még valaki ecsetet motorkerékpár, autó stb. festéséhez,...
- 2 likes
-
Régi króm lemaratásának technikája
Sziasztok!
Volna egy felújítási kérdésem a hozzáértőkhöz!
Milyen savas oldattal kell lemaratni a csiszolás előtt a régi...
-
Krómozás és festés sorrendje...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan alkatrészeknél, ahol króm felület és festés közvetlen egymás mellett van, ott mi a felújítás...