A közös kirándulás szervezés közben jutott eszébe dafko54 kollégának, hogy jó lenne egy térkép a fórum tagokról. Az ötlet egyből megtetszett (hálás vagyok érte!), de nem találtam könnyen használható kész megoldást. Nem hagyott nyugodni, hogy néhány már kitöltöttétek a profilotokban a tartózkodási hely mezőt, vagyis egy város nevét megadtátok. Gyakorlatilag ennél több információra nincs is szükség, ezért addig vacakoltam, amíg sikerült egy „automata” térképet készítenem, ami ezt az információt használja fel.
A térképet eléritek a fórum „közösség” menüjének első opciójából, illetve a hozzászólások melletti információs blokkban az adott hozzászóló tartózkodási helyére kattintva. A térképen a „krumplikra” kattintva látható, hogy az adott helyen kik laknak. A térkép alatt egy kis statisztika is található, valamint megnézheti mindenki, hogy kik azok az aktív tagok, akik hozzád legközelebb, illetve legtávolabb laknak.
Ha Te is szeretnél szerepelni a térképen, akkor a profilodnál töltsd a tartózkodási helyet!
Jelenleg a regisztrált tagok 15%-a látható a térképen. Arra gondoltam, hogy ebben a témában naplózgatom a térkép alakulását ezért ide csatolok egy képet az indulás állapotáról:
Erről a képről csak andraco maradt le, de ő nagyon messze van. A statisztika pedig így néz ki jelenleg:
(megyékből csak az egynél több főt tartalmazókat másoltam ide)
A térképet eléritek a fórum „közösség” menüjének első opciójából, illetve a hozzászólások melletti információs blokkban az adott hozzászóló tartózkodási helyére kattintva. A térképen a „krumplikra” kattintva látható, hogy az adott helyen kik laknak. A térkép alatt egy kis statisztika is található, valamint megnézheti mindenki, hogy kik azok az aktív tagok, akik hozzád legközelebb, illetve legtávolabb laknak.
Ha Te is szeretnél szerepelni a térképen, akkor a profilodnál töltsd a tartózkodási helyet!
Jelenleg a regisztrált tagok 15%-a látható a térképen. Arra gondoltam, hogy ebben a témában naplózgatom a térkép alakulását ezért ide csatolok egy képet az indulás állapotáról:
Erről a képről csak andraco maradt le, de ő nagyon messze van. A statisztika pedig így néz ki jelenleg:
- Országok: Magyarország: 37, UK: 1
- Megyék: Pest: 10, Budapest: 6, Csongrád: 4, Borsod-Abaúj-Zemplén: 3, Baranya: 3, Bács-Kiskun: 2, Fejér: 2, Hajdú-Bihar: 2
(megyékből csak az egynél több főt tartalmazókat másoltam ide)