Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szervusztok!

    Megkérdezem,-nálatok minden rendben?Nem tudom mi van lehet,hogy a net vacakol,de nálam nagyon lassan töltődik be a fórum,ha megnyitom.Más oldalak viszonylag egyből bejönnek.Volt ma olyan eset is,hogy egyáltalán nem nyílt meg a fórum,még akkor sem,ha újra indítottam.Ilyenkor azután van a pánikérzés,de az is lehet,hogy túlreagálok egy apró problémát.

    Üdvözlettel:Che
    Van amikor nálam is előfordul (elég gyakran). De van hogy gyorsan betölt.
    sepy, dongos78 és Che kedvelte ezt.

    Komment


      Nálam is így...
      Van hogy pörög, de van hogy vagy fél percig vándorol jobbra-balra a kis golyó, mire betölt.

      Hó van, hideg, fagyogat...
      Che kedvelte ezt.

      Komment


        Józsi hasonló nálam is a helyzet általános jelenség " lassú mint a csiga ".

        Komment


          Szervusztok!

          Köszönöm a visszajelzéseket.Nálam ma reggel kezdődött,de azután rendbe jött.Nem gondolom,hogy az időjárás befolyásolná,-bár ki tudja.Mindig tartok tőle,hogy felszedek valamilyen vírust,mert a YouTub-on eléggé el lehet keveredni a célzott nézni valótól.Általában a vasas szakmákkal kapcsolatos témákat nézem,mert rengeteget lehet tanulni,de van úgy,hogy kikötök a seprűkötésnél és a zene.Sajnos a rádiókban már nem igen szólaltatnak meg,olyan zenéket amelyek tetszenek nekem,ezért a neten próbálkozok néha.

          Üdvözlettel:Che
          sepy és mátéapu kedvelte ezt.

          Komment


            ,
            mert a YouTub-on eléggé el lehet keveredni a célzott nézni valótól
            Ha rossz keresőszót, pl golyós orsót, írsz be akkor meg még inkább.b

            Komment


              VALAMI NAGYON NEM JÓ !!!!!!!

              Akartam egy új témát nyitni, de én magam sem tudom hol kell ! Az igazság az, hogy amióta az "új motor üzemel " számomra kezelhetetlen a fórum, akárcsak az apró !
              Nyilván felesleges felhívnom a figyelmet arra, amit mindenki lát, és tud. VALAMI NEM KASI !! A szeretett fórumunkat már csak a törzsgárda tartja életben, Jelenleg jó ha napi 2-3 új hozzászólás születik és az is csak a régi tagoktól, tisztelet néhány kivételnek. Szeretném ha megoldást találnánk a problémára. Úgy tűnik a 7 év nem csak a házasságokban választó vonal, hanem a fórumunk életében is ! A szövődött barátságokon szerencsére nem látom ezt a problémát, de ne engedjük hogy a fórum hanyatlásnak induljon.
              Remélem CSAK ÉN vagyok ilyen borúlátó, és megtudjátok cáfolni negatív észrevételemet !
              Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2018 febr. 22, 17:33.
              wsievers, Lemezjáték és mátéapu kedvelte ezt.

              Komment


                Én nem vagyok borúlátó... csak most kissé lusta. Tornyokban áll a sz@r, s már tudok olyan lelkesen építkezni belőle mint évekkel ezelőtt. Szrintem majd a jobb idő érkeztével a kedvünk is jobb lesz.. s akkor több lesz az örömteli esemény is amiről lesz mit irkálni.

                Komment


                  s már nem tudok oly lelkesen

                  Komment


                    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Remélem CSAK ÉN vagyok ilyen borúlátó, és megtudjátok cáfolni negatív észrevételemet !
                    Mikor Apa E. arra kényszerült(a fórumot mentve)kilépett és mindent törölt amibe beleköthettek. Akkor kezdtünk megcsappanni,....mikor a vörösvírus képernyő ugrott be az új bekukkantókra,ők ezt a hírt terjesztik szerintem a mai napig,és mint tudjuk a "rossz"az nem törlődik könnyen az ember emlékei közül.

                    Nem tudom biztosan,de a "jó hírünket" csak kitartó pozitiv hozzáállással lehet javítani !
                    Fergusson, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                    Komment


                      mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      jó hírünket" csak kitartó pozitiv hozzáállással lehet javítani !
                      Teljességgel egyetértek.
                      sepy, heeegany és Lemezjáték kedvelte ezt.

                      Komment


                        Szervusztok!

                        Amikor egy megszokott,szinte már rutinszerűen kezelt dolgot felvált egy valamilyen más,akkor az ember először meghökken,majd lassan megszokja a változásokat és gond nélkül alkalmazza.Valahogy így élem meg a fórumon történt "motorcserés" változást nehezen,de megszokható.Úgy vélem a fiatalabbak,vagy a számítógépes világban felnövők sokkal könnyebben tudnak alkalmazkodni az efféle változásokhoz,mert jobban kiismerik magukat benne.

                        A tagság aktivitása egy kissé rapszodikus,ha bármilyen megoldandó probléma felmerül,vagy segítséget kér valaki,egyből meglódul a hozzászólások mennyisége és árad a társaságból a jó szándék,legyen szó egy ismeretlenről,vagy új belépőről,vagy akár egy aktívabb tagról.Nem találok semmi hibát a társaságban,nincs sértés,durvaság,semmi olyan ami a kulturált viselkedés ellen szólna.Szoktam látogatni politikai fórumokat bal és jobb oldaliakat egyaránt,-na ott vannak olyan hozzászólások,melyeknek olvasásakor pixel hibát kaphat a monitor,olyan alpáriak és durván személyeskedők,melyek már megalázóak.Nem vagyok tagja egyetlen politikával foglalkozó fórumnak sem és a fentiek miatt nem is akarok,mert ott nem az egymás meggyőzése,hanem a legyőzése a cél.

                        Az ember az évszázadok alatt kialakult igényei miatt,napjainkban már nem tud csak társadalomban élni,mert egyedül képtelen kielégíteni az összes szükségletét,mégsem tud úgy viselkedni,hogy ne bántson meg senkit és fel se nézzen senkire,mert egy társadalomban mindenkinek egyenlőnek kell lennie.Az lenne az elvárható,hogy a technikai fejlődés magával hozza az emberek személyiségének a fejlődését is,de ez sajnos egyáltalán nem így van.Felmerül a kérdés,hogy a mindenki által elérhető médiák,miét nem a tudást,az emberséget a jó példákat közvetítik az emberek felé,-miért a devianciát,a mocskot és az egymás megalázását,gyilkolását mutogatják szinte példaként állítva az emberiségnek?Van erre egy mondás "Oszd meg és uralkodj!",-egy egységesen gondolkodó,kiművelt társadalmat,nehéz becsapni és még nehezebb kizsákmányolni,mert ott az elesettért lehajol az erősebb és felemeli azt,ott nem taposnak egymás fejére,hogy a piramis tetejére érjenek,mert tudják és felfogják,hogy a piramist az alul állók tartják.Lehetne még itt sok mindent írni,kritizálván a társadalmat,de az már politika lenne,ezért nem is teszem.A végére azért még ide kívánkozik,hogy az én korosztályom nagy és megbocsájthatatlan bűne,hogy hagytuk,hogy így legyen,nem álltunk a sarkunkra,nem álltunk ki egy jó ügyért hagytuk,hogy sodorjanak az események és ezért sokkal rosszabb állapotban adjuk át a világot az utókornak,mint azt mi átvettük az elődeinktől.

                        A fórum nekem egy olyan jó ügy,amiért szívesen megteszek sok mindent,szívesen vagyok köztetek és,ha nem volnátok,nagyon hiányoznátok.Az,hogy ki aktív,ki nem,az mondjuk nem közömbös számomra,de aktivitásra senki nem lehet kötelezni.Amikor a Gyuszi barátunk megsértődött valamilyen hülyeségen (mert komoly oka nem volt rá),nagyon sokat kérleltem privátban és telefonon is,hogy ne hagyjon itt minket,de ettől független a döntése részéről megkérdőjelezhetetlennek tűnt és tűnik,-mit mondjak,-nagyon sajnálom,de még egyszer én senkit nem fogok maradásra bírni.Úgy gondolom,hogy innen senki nem volt kitiltva,volt eset amikor valaki a hangneme miatt rendre lett utasítva,de az sem történt soha durván.

                        Úgy gondolom,ha a fórumtalálkozókon többen részt vennének,talán többen lennének aktívabbak,mert az ilyen közös élményeket nem pótolja semmi és nehéz is azokat elfelejteni,de kötéllel senkit nem lehet oda rángatni,meghívva meg mindenki meg van,csak döntés kérdése,hogy eljöjjön akárki is,még csak az sincs kikötve,hogy veteránnal kell megjelenni.

                        Aki meg kíváncsi valamire és azért regisztrált a fórumra,az kapja meg amit akar és majd eldönti,hogy marad,vagy békével távozik,ettől még örök a barátság

                        Az aktivitás meg olyan,ha aktívabbak akartok lenni,akkor írjatok,-természetesen csak akkor,ha van időtök rá!Téma az mindig van,itt a nyakunkon a tavasz,-apropó milyen meggyfát próbáljak ültetni,amelyik viszonylag bőtermő és permetezés nélkül sem hajlamos a monília fertőzésre.Van a portán vagy hat meggyfa,de egyik sem ér egy lyukas két fillérest sem.

                        Baráti üdvözlettel:Che (Kotasz József Magyarország,a futamban több ló nem indul!)
                        Atti69 kedvelte ezt.

                        Komment


                          Ha lenne egy eredeti lyukas két filléresed vevő lennék rá mert tegnap találtam egy nagy piros Svájci sapkát és a Cickájára kellene! Ló meg fut holnap is a Kincsem Parkban Kittiék is visznek egyet!. Kicsit én is osztom Mir Mur észrevételét és féltem is kissé kicsiny csapatunkat emiatt. Attilám ha jobb idő lesz még ennyi időnk sem lesz szerintem mert a nyakunkba szakadnak a kinti melók. Igaz mi itt leszünk és lélekben készülünk Keszibe legalább is én!!
                          Atti69 és mátéapu kedvelte ezt.

                          Komment


                            Sándor!

                            Olvass utána,hogy kik uralják a "Kincsem parkot" és majd,ha tisztában leszel vele,-a lányod,de még a lovat sem engeded a közelébe se.

                            Komment


                              Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              -a lányod,de még a lovat sem engeded a közelébe se.
                              Aki szereti a lovakat azt :nem az udvar tulaja hanem az állatok szeretete viszi !
                              Lemezjáték, zahi és Fergusson kedvelte ezt.
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                              Komment


                                Nem ide illő de,ha már szóba jött a Kincsem park,hát ott sok mindenről szó van és nem a ló szeretetéről a leghíresebb.A pénzről és annak mindenáron való megszerzéséről szól az egész,pont a lényeg,a ló számít a legkevésbé.Nem szeretnék itt belebonyolódni,utána kell olvasni,lehetőleg több forrásból és akkor tiszta lesz a kép!

                                Üdvözlettel:Che (Forrás:Privát kopó)

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X