Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás- motorépités - Süge

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás- motorépités - Süge

Heló.A nevem Süge Zoltán.Szabadkai autószerelő és egyben egy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.Ez a harmadik Pannóniám.Lehet most sokan elitélnek de el kell mondanom,hogy mivel chopper bolond vagyok ezeket is átdolgoztam.(legalább is az első kettőt a harmadikat most rakom össze).Egyrészt azért választottam a pancsit a munkámhoz mert gyári chopperra nincs anyagi keretem másrészt pedig büszke vagyok magyarságomra és magyarként magyar mocit hajthatok és ami a legfontossabb olyasmit alkothatok ami egyedi és nem suflituning.No dióhéjban ennyi.

Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    egy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.
    Gratulálok!
    Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    chopper bolond vagyok ezeket is átdolgoztam.
    Nem gratulálok!
    Kakas, soveny és 3 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

sepy, soveny és -t5- kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ha inkább eladtad volna a szétfaragás helyett, már lenne pénzed egy gyári csopperre ...
        A háromnak az árából, biztos! -és akkor valamelyik chopperos fórumon még "népszerű" lehettél volna-
        Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 júl. 29, 21:02.

Komment

Ne viccelj, sokunknak csak álom egy T8-as . De sima T5 ért is kár lenne.

Komment

tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            De sima T5 ért is kár lenne.
            .....................még szép!
            tomcat0813 kedvelte ezt.

Komment

Én inkább azon vagyok hogy össze szedegessem a hiányzó alkatrészeket, és lecseréljem a nem odavalót. Pedig nekem szerényebb típusok vannak.

Komment

Szia!

Üdvözlünk itt!

Azért ha lennének felétek még ilyen kincsek akkor szólnál nekünk is?

Komment

tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  csak álom egy T8-as
                  Ma már könnyen csinál bárki magának ilyet... számot beveri többit megcsinálja.
                  Örüljünk, hogy nem a méh-be van.

De annyit kérdeznék, hogy Ugye vissza alakítható a T8 és a többi is ?

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ...el nem tudom mondani, mennyire örülök!

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Az ilyen elszólásokkal csak óvatosan .

Komment

Sajnos igen, ma már nagyon sokan hamisítanak. Lassan már több T8-TLB lessz mint amennyi a gyárból kijött.

Komment

Komment

Elnézést, hogy beleszólok, de azért ne feszítsük már rögtön keresztre a megtévedt báránykát, inkább szép finom terelgessük őt a helyes útra...
                            (hirtelen úgy nekiestetek, hogy azon se csodálkoznék, ha többet felénk se nézne!)

u.i.: én is az eredeti állapot megőrzésének vagyok a híve!!!

Komment

Mi ez..?
                              Vélemény forum!?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X