Heló.A nevem Süge Zoltán.Szabadkai autószerelő és egyben egy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.Ez a harmadik Pannóniám.Lehet most sokan elitélnek de el kell mondanom,hogy mivel chopper bolond vagyok ezeket is átdolgoztam.(legalább is az első kettőt a harmadikat most rakom össze).Egyrészt azért választottam a pancsit a munkámhoz mert gyári chopperra nincs anyagi keretem másrészt pedig büszke vagyok magyarságomra és magyarként magyar mocit hajthatok és ami a legfontossabb olyasmit alkothatok ami egyedi és nem suflituning.No dióhéjban ennyi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
bemutatkozás- motorépités - Süge
Collapse
X
-
Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.
Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésechopper bolond vagyok ezeket is átdolgoztam.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha inkább eladtad volna a szétfaragás helyett, már lenne pénzed egy gyári csopperre ...Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 júl. 29, 21:02.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe sima T5 ért is kár lenne.tomcat0813 kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak álom egy T8-as
Örüljünk, hogy nem a méh-be van.
De annyit kérdeznék, hogy Ugye vissza alakítható a T8 és a többi is ?
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa már könnyen csinál bárki magának ilyet... számot beveri többit megcsinálja.
Örüljünk, hogy nem a méh-be van.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa már könnyen csinál bárki magának ilyet... számot beveri többit megcsinálja.
Örüljünk, hogy nem a méh-be van.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Elnézést, hogy beleszólok, de azért ne feszítsük már rögtön keresztre a megtévedt báránykát, inkább szép finom terelgessük őt a helyes útra...
(hirtelen úgy nekiestetek, hogy azon se csodálkoznék, ha többet felénk se nézne!)
u.i.: én is az eredeti állapot megőrzésének vagyok a híve!!!
- 4 likes
Komment
Komment