Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

))) Abból lehet csodát varázsolni )))

Komment

Kedves mindenki, aki olvassa! Szeretnék olyant kérdezni, hozzáértő emberektől, hogy KRÓM felületet mivel lehet szép fényesre "csinálni" ? Hátsó teleszkóp rugóról van szó (Simson S51 Enduro). Továbbá alumínium felület tisztításáról is érdeklődnék tőletek

Komment

Az alumínium felületek tisztíására van topik, a krómot pedig, ha nem sérült, akkor krómtisztítóval, meg egy ronggyal!

http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...isztitasa-237/
        Bandido és soveny kedvelte ezt.

Komment

Köszi István. Olvastam sok jó dolgot, azt hiszem az egyik ilyen a szappanlúg. Az is jó a króm tisztításra igaz?

Komment

Nem memorizáltam az egész topikot, de ha ott azt olvastad, hogy jó, akkor hihetsz benne.
            Bandido kedvelte ezt.

Komment

Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de nekem nagyon tetszik!

eredetisimson.hu gy

Komment

A múltkor vettem a Tescoban ilyen PREVENT MOTORBLOKK TISZTÍTÓT, kiváncsi leszek rá, hogy mit tud teljesíteni. Azt írja, hogy zsírtalanító hatású. Szerintetek?

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem tudom láttad-e már ezt az oldalt, de nekem nagyon tetszik!

eredetisimson.hu gy
                Persze István, láttam, de szerintem még van hová fejlődni.
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A régi fajta Brigéciol hatásosabb. A ma kapható elég gyenge.

Bár nem volt jellemző a Simsonnál a túl sok polír, de az is hatásos az alumínium felületeknél.

Komment

Simson panda robogó.

Ez is tetszik, de 198 km-re van. Annyit meg azért nem tudok utazni érte.
                    Bandido kedvelte ezt.

Komment

Az S50-essel nincs semmi gond, egyszer kell helyrerakni, no, meg az ott a szomszédba

Komment

Ezzel én is így vagyok
                        Bandido kedvelte ezt.

Komment

Na, mi a helyzet István? Megvetted a motort?

Komment

Nem, mert nem jöttek az oldalkocsiért, így marad jövő hétvégére. A Siomson nem szalad el.

Komment

Ebben igazad van Ha már itt vagy, tudnál javasolni valami polír szettet? Hol lehet olyant venni?

Komment

Van erre is egy topik itt, ahol vannak oldalak, ahol kifejezetten ezt árulják. Én a soroksári Brico Store-ban vettem lamellás csiszolót, textil korongot. 4-5000 körül volt a fúróba szerelhető cucc különböző finomságban.

http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...olirozasa-950/
                                http://polirozas.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=364361
                                PROCYCLE CHROMPOLITUR 100 ML - Louis - Motorrad & Freizeit
                                Ezeket nézdmeg, de a google-ba beírod, hogy polírozás, vagy polírpzó eszközök, és van bőven miből válogatni.

Különben Prevent polír pasztával csináltam az utolsó műveletet, és tükör lett, pedig lamellás csiszoló, 1000-es, 1600-as vizes papír, majd polír paszta textikl koronggal, majd rongy volt a sorrend.
                                Bandido kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X