Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves dott! Azért nem voltak hülyék a német mérnökök TE mit tettél oda? Fíbert?

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Miért, neked lenne szíved otthagyni valahol rozsdásodó Pannonia meg Csepel vázakat? Meg hozzájuk tartozó alkatrészeket? Meg bármit ami 40 évnél régebben készült?
      Szívem természetesen nincs ott hagyni semmit sem, de helyem sincs hol tárolni már sajnos. A kocsim már így is a szabad ég alatt alszik csóringer pedig az sem érdemelne ilyen bánásmódot. Így bármennyire is vérzik a szívem egyelőre nagyobb dolgokból beszerzés stop van jelenleg, csak azért, hogy nálam legyen a szabad ég alatt nem viszem haza...
      Na de nem offolom itt tele a kedves Simsonos kolléga topicját! Simsonra fel!
      Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 febr. 12, 09:49.
      kollarg és Bandido kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de helyem sincs hol tárolni már sajnos. A kocsim már így is a szabad ég alatt alszik csóringer pedig az sem érdemelne ilyen bánásmódot
        Nagyon ismerős helyzet, mintha én is ugyanezt élném át - illetve a kocsit betuszkoltam most a nagy hóesés elől a garázsba, de centik vannak mindenhol.

De igazad van, ne offoljuk szét más topikját - az S51N-em pl. a kazán mellett melegszik. Nem a legjobb hely pl. tűzvédelmi szempontokból, de legalább nem fázik.
        korompaiistvan, Bandido és OdinHEM kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Mégis jobb, mint a szabad ég alatt

Polírozásra visszatérve, tud valaki valami jót jó áron ajánlani?
          kollarg kedvelte ezt.

Komment

Csináld Magad bt...minden csak drágább lehet ennél.
            OdinHEM és Bandido kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

De szükségem lenne egy polírozó szettre...én nem tudok házilag olyant csinálni

Komment

Én a helyi barkácsboltban vettem filckorongot + polírrúzst(polírrud). Ami ezen kívül kell az egy fúrógép vagy bakköszörű. Attól függ, milyen filckorongot tudsz venni.
                Volt itt alupolírozós topic, ott le lett írva a folyamat.
                A lényeg pár szóban: A felületről a durva hibák kicsiszolása folyamatosan egyre finomabb vizes csiszolópapírral(mondjuk 500-2000 ig). Majd a fúrógépbe/bakköszörűbe befogott forgó filckoronghoz a polírrúzst hozzányomod, megkened vele a korongot, utána kezdheted az alu polírozását. Ne lepődj meg, először az alu feketedni fog. Majd amikor az alu elkezd fényesedni, te fogsz feketedni, meg az egész világ körülötted.

Utána lehet fényezni a falu összes simsonosának az alualkatrészeit
                korompaiistvan, OdinHEM és Bandido kedvelte ezt.

Komment

Köszi kedves wsievers, az is jó, ha az alu felületet bekenem a plirrúddal? Vagy mindenképp a korongot kell bekenni? Milyen fajta filckorongot érdemes venni? Több fajtája is van? Hibák nincsenek a felületen, de azért átnézem még egyszer

Wolfcraft polírozó szett Hobby - Profibarkacs.hu - Ahol Te is profi barkács mester lehetsz

http://polirozas.lapunk.hu/?modul=shop&reszletes=3650

Melyiket ajánlanád?

Komment

Ez a második cucc ez jó...én külön vettem filckorongot ( a bakköszörűmre méretre)és porírrúzst.

Komment

Ezt már csak furógépbe kell tenni és jó?! Van itthon egy dromedár fúró, lassuú fordulaton majd elküzd vele

Komment

A karbinál lévő "közdarabra" reagálva: igen raktam oda, gyári motyót adott az öreg, na de hogy miből van nem tudom.

Komment

Sikeresen megrendeltem a polírozós cuccot Remélem péntekig ide ér, és kezdődhet a zsírtalanítás, pucolás és a polííííííííííííííííííííííííír
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ki mennyire jártas ebben a témában?

Komment

Mire vagy kíváncsi? Leírtam amit tudnod kell. Viszont azt ajánlom próbálkozz előtte valami próbadarabon. Annyi hibát követhetsz csak el, hogy hullámosra polírozod a felületet...ezért nem kell erősen hozzányomni a porírozandó felülethez a korongot.

Komment

Van egy plusz hengerfejem, az lesz a tesztdarab. Jó tanács, tippek, trükkök, tükrösítés, ezekről tudsz valami infót adni?
                                OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X