Igazad van! És nem hiába lázadozol. Egyszerűen csak, ha belegondolok, hogy ott falun a faluban sokan vannak, akik szinte ki sem teszik onnan a lábukat, nem fogank ennek utána nézni. Hívják, aki ott van, aki pedig ad, amit ad.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEmberi megoldás. Kevés helyen működik így „valamiért”.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Mostanában hallottam a rádióban,hogy be kell jelenteni az "illegálisan fúrt kutakat",a pontos határidőre nem emlékszem,de mintha 2018 lett volna a határidő.A meghatározott időpontig a bejelentéseket,nem követi szankció.Szerintem,ha ilyen kútfúrásban töritek a fejeteket,akkor gyorsan kellene fúratni,mert ha ilyesmin gondolkodnak,akkor lehetséges,hogy engedélykötelessé teszik,abból meg tengeri kígyó is lehet.Azt is el tudom képzelni,hogy a fúrt kutakra mérőórát kell szereltetni és a vízkivétel után fizetni kell majd,-mert nagyon kell a pénz a csákóra,meg a bojtokra és rojtokra.
"Éljen a Magyar szabadság,éljen a haza",-meg most már a népet is hagyni kellene élni!
Üdvözlettel:Che
- - - Updated - - -
Kedves Zsolti!
Ami egyszer bevált és jó,azon nem is kell változtatni.Sokat lehetne beszélni a sok agyonbonyolított dobfékről,láttam már egy pár típust,az utánállítós jobb-bal menetes vackoktól és a lemezoldalú,szinte felszabályozhatatlan fékdoboktól,a szerintem legegyszerűbb és legjobb konstrukciójú FIAT dobfékekig (ilyen pl. a kis Polski is).. Sajnos ebben a témában is csak azt lehet mondani,hogy minél újabb,annál bonyolultabb,de ettől még nem jobb.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Azt is el tudom képzelni,hogy a fúrt kutakra mérőórát kell szereltetni és a vízkivétel után fizetni kell majd
Mert rájöttek, hogy van még olyan dolog ami után még nem fizetünk díjat / adót, stb.
Arra leszek kíváncsi mikor fugunk légáramlás mérővel az arcunkon járkálni. Aztán havonta egyszer jön a leolvasó. Na Balázs bácsi, lássuk mennyi drága levegőt fogyasztott... Fizessen csak...
- - - Updated - - -
már a népet is hagyni kellene élni!
- - - Updated - - -
Ami egyszer bevált és jó,azon nem is kell változtatni.
- 3 likes
Komment
-
vízkivétel után fizetni kell majd,
- 2 likes
Komment
Komment